Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Консервування плодів<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
05
Ово


    Войцеховский, В. И.
    Переработка абрикос [Текст] / В. И. Войцеховский, А. Е. Токарь // Овощи и фрукты. - 2013. - № 6. - С. 68-73
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів


Доп.точки доступа:
Токарь, А.Е.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Вес


    Причко, Т. Г.
    Изучение плодов киви в технологии получения консервируемых продуктов [Текст] : библиография / Т. Г. Причко, М. Г. Германова, Ц. В. Тутберидзе // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2014. - № 5. - С. 40-41. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів


Доп.точки доступа:
Германова, М. Г.; Тутберидзе, Ц. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
біохімічний склад -- рецептури
Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Найти похожие

4.
05
Про


    Бессараб, О.
    Концентарція влоги і цукру по радіальному перерізу груші під час сушіння [Текст] : библиография / О. Бессараб, В. Шутюк, О. Шевчук, В. Васильків // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 33-36. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
сушіння -- кінетика
Аннотация: Описано процес сушіння груш за різних температур. Розглянуто стадії сушіння, зміни вологи та вмісту цукрів по об'єму плода груші.


Доп.точки доступа:
Шутюк, В.; Шевчук, О.; Васильків, В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)