Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Плодівництво<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
05
Хра


    Черенкова, Т. А.
    Получение натуральных высоковитаминных продуктов питания из плодов яблони, имунных к парше [Текст] : библиография / Т. А. Черенкова, Н. Н. Савельева // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - № 7. - С. 49-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Савельева, Н.Н.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Шевчук, Л. М.
    Желеутворювальна спроможність плодів чорної смородини [Текст] / Л. М. Шевчук // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 5. - С. 57-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
06
Ума


    Токар, А. Ю.
    Оцінка якості плодів актинідії для продуктів функціонального харчування [Текст] / А. Ю. Токар, К. В. Калайда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 151-157
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Калайда, К.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

4.
06
Хер


    Іванова, І. Є.
    Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Л. А. Покопцева, Т. В. Герасько, С. В. Долгова // Таврійський науковий вісник. - 2014. - Вип. 88. - С. 104-115. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво
Кл.слова (ненормированные):
цільова функція
Аннотация: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності 6-ти районованих сортів черешні пізнього строку достигання (Мелітопольська чорна, Міраж, Оріон, Празднічна, Сюрприз, Космічна), які вирощені в умовах південного Степу України до заморожування та зберігання при низьких температурах методом багатокритеріальної оптимізації.


Доп.точки доступа:
Покопцева, Л. А.; Герасько, Т. В.; Долгова, С.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Ово


    Постоленко, Є. П.
    Переробка кизилу [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко // Овочі та фрукти. - 2019. - № 10. - С. 63-65
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)