Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>U=338.637<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.
05
Віс


    Гладій, М. В.
    Функціонування м'ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] : библиография / М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
глобалізація -- споживання -- експорт -- імпорт -- додана вартість
Аннотация: Здійснені дослідження вказують на те, що виробництво і споживання м'яса в глобальному вимірі підвищуватимуться, а зростаюча конкуренція між різними видами м'ясної продукції та експортом створять безліч можливостей для виробників сировини та м'ясопереробників


Доп.точки доступа:
Сичевський, М. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)