Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (2)Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=628.16<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
05
Вес


    Сафронова, Т. И.
    Оценка эффективности комплексной очистки вод поверностного стока [Текст] : библиография / Т. И. Сафронова, О. Г. Дегтярева // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2009. - № 3. - С. 51-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Екологія--Якість води


Доп.точки доступа:
Дегтярева, О.Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Вет


    Бонтемпо, В.
    Якість води і свинарство [Текст] / В. Бонтемпо, Дж. Савоїні // Ветеринарна практика. - 2011. - №8. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин і птиці--Водопій тварин і птиці


Доп.точки доступа:
Савоїні, Дж.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Сіл


    Василюк, Т. П.
    Видовий склад макрофітів у деяких водоймах біологічної очистки стічних вод Житомирської області [Текст] / Т. П. Василюк // Сільський господар. - 2012. - № 11/12. - С. 21-24.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Комунальне господарство--Стічні води. Обробка, видалення, використання стічних вод

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

4.
05
Про


    Косовець, Г.
    Інновації в забезпеченні екологічної безпеки якісної води [Текст] : библиография / Г. Косовець, М. Ніколаєнко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 18-22. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Санітарна техніка. Водопостачання.
Кл.слова (ненормированные):
конкурентоспроможність
Аннотация: Досліджено сутність інноваційних процесів та проблеми формування якості води, дано визначення цього процесу та розкрито критерії підвищення конкурентоспроможності.


Доп.точки доступа:
Ніколаєнко, М.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)