Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=631.95: 634<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
06
Луг


    Бойко, О. В.
    Безпечність виробництва продуктів харчування [Текст] / О. В. Бойко, О. Т. Павленко, В. А. Щоткіна // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2010. - № 22 . - С. 19-28. - (Технічні науки (Технології харчових виробництв))
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Павленко, О. Т.; Щоткіна, В. А.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Гриник, І. В.
    Наукові аспекти організації вирощування продукції органічного садівництва [Текст] : бібліографія / І. В. Гриник, П. В. Кондратенко // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 10. - С. 17-21. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Плодівництво--Органічне виробництво
Кл.слова (ненормированные):
пестициди -- генетично модифіковані рослини -- сертифікація
Аннотация: Обговорено ризики в упровадженні генетично модифікованих рослин у виробництва, подано основні складові технології виробництва органічної продукції садівництва. Доведено, що перехід на органічну основу вирощування дасть змогу отримати безпечну та корисну продукцію.


Доп.точки доступа:
Кондратенко, П. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)