1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Скалецька , Л. Ф. Якість та харчова цінність консервованих кабачків нових сортів [Текст] / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, Н. Т. Савчук> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 296-299
РУБ 06 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури
Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І.; Савчук, Н.Т. Экземпляры всего: 10 НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|