Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=663/664<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
05
Про


    Григоренко, С.
    Формування споживчих властивостей спирту під дією магнітного поля [Текст] / С. Григоренко, В. Попова, А. Фефелов, Н. Боровікова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 5. - С. 22-26
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Попова, В.; Фефелов, А.; Боровікова, Н.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

2.
05
Про


    Бочковская, Е.
    О ГМО - ни слова! [Текст] / Е. Бочковская // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 6-8.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біотехнологія
Аннотация: Кабмін виступив з ініціативою відмінити обовязкове маркування "Без ГМО".

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

3.
05
Про


    Бочковська, О.
    Зелений розум = здорові продукти = сильна Україна [Текст] / О. Бочковська // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 10-11.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Органічні продукти

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

4.
05
Про


    Камбулова, Ю. В.
    Шляхи удосконалення рецептур білкових кремів [Текст] / Ю. В. Камбулова, І. С. Соколовська // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 22-25.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Соколовська, І.С.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

5.
05
Про


    Поліщук , Г. Є.
    Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива [Текст] / Г. Є. Поліщук , Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 30-32.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Морозиво


Доп.точки доступа:
Мацько, Л.М.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

6.
05
Про


    Крицька, Є.
    Проблемні питання при введенні в дію змін до Закону України "Про молоко та молочні продукти" [Текст] / Є. Крицька // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 33.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та сертифікація

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

7.
05
Про


    Рябченко, Н.
    Сир та сирний продукт [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 32.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та сертифікація

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

8.
05
Мол


    Козонова, Ю. О.
    Енергетичні напої нового покоління [Текст] / Ю. О. Козонова // Молочное дело. - 2014. - № 4/8. - С. 24-26
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво напоїв

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

9.


    Кулакова, А. В.
    Генотоксическое изучение природного подсластителя "Sweta" [Текст] : библиография / А.В. Кулакова // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2006. - №2. - С. 39-42
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)