Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Науковці НУБіП України (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.1<.>
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 13
1.
05
Про


    Стасіневич, С.
    Український цукор та кордон: митно-тарифне регулювання експортно-імпортних операцій з цукром України [Текст] : библиография / С. Стасіневич // Пропозиція. - 2008. - № 10. - С. 41-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Цукрове виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Хар


    Мусій, М.
    Реологічні властивості поліцукридів [Текст] : библиография / М. Мусій, О. Точкова, В. Манк // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 24-26
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Точкова, О.; Манк, В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Зер


    Моргун, В.
    Ячмінне борошно можна використовувати у складі композиційних сумішей сумішей [Текст] : библиография / В. Моргун, О. Волошенко, М. Деде // Зерно і хліб. - 2009. - №3. - С. 23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Волошенко, О.; Деде, М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Хра


    Хрундин, Д. В.
    Влияние технологических факторов на основные свойства цитрусового пектина [Текст] : библиография / Д. В. Хрундин // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №3. - С. 32-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Про


    Чепелюк, О.
    Моделювання процесу замісу рідких опар [Текст] : библиография / О. Чепелюк, О. Чепелюк, М. Шпак, В. Цвєткова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 13-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Шпак, М.; Цвєткова, В.
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
05
Цук


    Бондар, В. С.
    Основні тенденції світового ринку цукру [Текст] / В. С. Бондар // Цукрові буряки. - 2013. - № 5. - С. 4-5
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Цукрове виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

7.
05
Дос


    Алтухов, И. В.
    Инфракрасная сушка сахаросодержащих корнеплодов для питания больных сахарным диабетом [Текст] / И. В. Алтухов // Достижения науки и техники АПК. - 2013. - № 12. - С. 66-68
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Про


    Оболкіна, В.
    Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці [Текст] / В. Оболкіна, Н. Ємельянова, А. Скрипко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 29-32.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Ємельянова, Н.; Скрипко, А.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

9.
05
Хра


    Марьин, В. А.
    Сушилка непрерывного потока конвейерного типа для сушки хлопьев овсяных "Геркулес" [Текст] : библиография / В. А. Марьин, И. В. Нечаев, И. Н. Павлов // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 11. - С. 55-59. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво
Кл.слова (ненормированные):
механические свойства -- температура -- влажность


Доп.точки доступа:
Нечаев, И.В.; Павлов, И.Н.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

10.
05
Зер


    Репин, Константин
    Сахар. Так ли он сладок [Текст] : библиография / Константин Репин // Зерно. - 2015. - № 6. - С. 25-35.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Цукор

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

11.
05
Цук


    Ягольник, О. О.
    Кроки до відродження галузі [Текст] : библиография / О. О. Ягольник // Цукрові буряки. - 2017. - № 2. - С. 7.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Переробка продукції--Цукрове виробництво

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

12.
06
Нау


    Miedviedieva, N. A.
    Problems and ways of increasing the energy efficiency of the sugar factory [Текст] : библиография / N. A. Miedviedieva, V. Yu. Sukhenko , N. M. Slobodyanyuk // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - Т. 10 = Тваринництво та технології харчових продуктів, № 1. - С. 11-20.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Цукрове виробництво


Доп.точки доступа:
Sukhenko , V. Yu.; Slobodyanyuk , N. M.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

13.
06
Нау


    Олійниченко, Є. К.
    Генетичний та асоціативний аналіз однонуклеотидного поліморфізма g.22 GC в гені катепсину F свиней різних порід [Текст] : библиография / Є. К. Олійниченко, В. О. Вовк [и др.] // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - Т. 10 = Тваринництво та технології харчових продуктів, № 1. - С. 21-26.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Цукрове виробництво


Доп.точки доступа:
Вовк, В. О.; Буслик, Т. В.; Ільченко, М. О.; Балацький , В. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)