Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Баль-Приліпко, Л. В.$<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
06
Нац


    Баль-Приліпко, Л. В.
    Сучасні дослідження властивостей електроактивованих водних середовищ для застосування в м'ясопереробній промисловості [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Приліпко, Б. І. Леонова, О. М. Гармаш // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету : Серія: Агрономія. - 2013. - Вип. 183, ч. 2. - С. 258-265.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.; Гармаш, О.М.
Экземпляры всего: 7
НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3)
Найти похожие

2.
05
Про


    Баль-Приліпко, Л. В.
    Використання ферметних препаратів при виробництві варених ковбас [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Приліпко, Ю. Крижова, О. Гармаш // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 11-15. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Аннотация: Наведено результати та підтвержена доцільності використання ферменту трансглютаміназа Activa GS та електроактивованої води (католіту) у виробництві вареної ковбаси з метою надання готовому продукту щільності, монолітності, еластичності, термостабільності, поліпшення його консистенції, підвищення вологоутримуючої здатності.


Доп.точки доступа:
Крижова, Ю.; Гармаш, О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)