Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (19)Науковці НУБіП України (15)Програми навчальних дисциплін (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Войцехівський, В. І.$<.>
Общее количество найденных документов : 22
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-22 
1.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Стабільність деяких показників хімічного складу плодів перцю солодкого різних сортів та гібридів, вирощених в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, В. О. Гопчак // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип. 118. - С. 84-88
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Перець


Доп.точки доступа:
Гопчак, В.О.
Найти похожие

2.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

3.
06
Нац


    Токар, А. Ю.
    Методика визначення кращої раси дріжджів при виготовлені некріплених плодово-ягідних вин [Текст] : библиография / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип. 118. - С. 245-250
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Найти похожие

4.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Особливості хімічного складу плодів томату надранніх сортів та гібридів вирощуваних в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, В. О. Гопчак // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.126. - С. 172-175
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Селекція


Доп.точки доступа:
Гопчак, В.О.
Найти похожие

5.
06
Нац


    Коробльова, О. А.
    Нетрадиційні прянощі для виробництва консервів із баклажан [Текст] : библиография / О. А. Коробльова, Н. М. Осокіна, К. В. Костецька, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.126. - С. 309-314
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Осокіна, Н.М.; Костецька, К.В.; Войцехівський, В.І.
Найти похожие

6.
06
Нац


    Слободяник, Г. Я.
    Урожайність інтродукованих сортів і гібридів спаржі в умовах правобережного лісостепу України [Текст] : библиография / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.132. - С. 112-116
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Найти похожие

7.
06
Віс


    Войцехівський, В. І.
    Особливості хімічного складу плодів томату перспективних та поширених сортів та гібридів раннього строку достигання, вирощуваних в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2010. - Вип. 10 : Серія Агрономія і біологія. - С. 148-152
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Томати


Доп.точки доступа:
Слободяник, Г.Я.
Найти похожие

8.
06
Нац


    Кюрчева, Л. М.
    Стан та перспективи розвитку ринку замороженого винограду [Текст] / Л. М. Кюрчева, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 235-239
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Формування сортового аромату яблучних вин [Текст] / В. І. Войцехівський, А. Ю. Токар, Л. М. Кюрчева // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 239-242
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Токар, А.Ю.; Кюрчева, Л.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

10.
06
Нац


    Токар, А. Ю.
    Взаємозв'язок компонентів хімічного складу соків з плодів яблуні, вирощених в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 242-246
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

11.
05
Ово


    Слободяник, Г. Я.
    Технология выращивания спаржи [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 30-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Спаржа


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

12.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Залежність якості столових яблучних виноматеріалів від раси дріжджів [Текст] / В.І.Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 31. - С. 191-193
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво

Экземпляры всего: 5
ЧЗ-4 (1), НФ (4)
Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (4)
Найти похожие

13.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Біохімічний склад ягід суниці і якість вина в залежності від умов її вирощування [Текст] / В.І. Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2002. - Вип. 40. - С. 65-68
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Ягідні культури--Суниця

Экземпляры всего: 10
НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-12 (1), Ф-11 (1), Ф-10 (1)
Свободны: НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-12 (1), Ф-11 (1), Ф-10 (1)
Найти похожие

14.
06
Нац


    Кондратенко, Т. Є.
    Залежність біохімічного складу плодів яблуні від метеорологічних умов [Текст] / Т.Є. Кондратенко, В.І. Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2002. - Вип.47. - С. 237-243.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Якість продукції


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 15
ЧЗ-4 (1), НФ (14)
Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (14)
Найти похожие

15.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Стабільність біохімічних показників ягід суниці залежно від погодних умов вирощування [Текст] / В.І. Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2002. - Вип. 57. - С. 221-225
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Ягідні культури--Суниці

Экземпляры всего: 10
НФ (8), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (8), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

16.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Якість та харчова цінність консервованих кабачків нових сортів [Текст] / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, Н. Т. Савчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 296-299
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Савчук, Н.Т.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

17.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Амінокислотний склад суничних соків залежно від застосованих технологічних прийомів обробки м'язги [Текст] / В.І. Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2002. - Вип. 48. - С. 222-224
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія

Экземпляры всего: 3
НФ (2), Ф-10 (1)
Свободны: НФ (2), Ф-10 (1)
Найти похожие

18.
06
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Біохімічна характеристика ягід нових сортів та гібридів смородини дослідного саду Національного аграрного університету [Текст] / Л.Ф. Скалецька, В.І. Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип. 84. - С. 281-285
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (9), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (9), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

19.
06
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Зміни деяких біологічно цінних речовин у продуктах переробки з ягід смородини під час зберігання [Текст] / Л.Ф. Скалецька, В.І. Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип. 84. - С. 286-289
УДК
РУБ 06
Рубрики: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (9), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (9), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

20.
06
Нац


    Слободяник, Г. Я.
    Продуктивність сортів спаржі залежно від технології вирощування [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 147-149.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Бобові рослини--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Найти похожие

 1-20    21-22 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)