Поисковый запрос: <.>A=Ощипок, І. М.$<.> |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11 |
>1.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст] / І. М. Ощипок> // Мясное дело. - 2008. - №10. - С. 46-47
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва
Экземпляры всего: 7 Ф-12 (7) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>2.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Розвантажувальний пристрій м'ясних виробництв та його розрахунок [Текст] : библиография / І. М. Ощипок> // Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 20-22
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 Ф-1 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Модель раціонального використання сировинних ресурсів м'ясних виробництв [Текст] : библиография / І. М. Ощипок> // Мясное дело . - 2010. - №10. - С. 32-33
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст] : библиография / І. М. Ощипок> // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 36-37
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>5.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Виробничий та технологічний процеси м'ясних виробництв і застосування комп'ютерних технологій [Текст] / І. М. Ощипок> // Мясное дело . - 2011. - №6. - С. 14-16
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>6.
| 05 Сіл
Ощипок, І. М. Зміна деяких фізико-хімічних характеристик білків та способи термічної обробки харчової сировини [Текст] / І. М. Ощипок, І. С. Ромашко, Л. М. Томаневич> // Сільський господар. - 2011. - № 5/6. - С. 26-29
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Ромашко, І. С.; Томаневич, Л. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>7.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст] / І. М. Ощипок> // Мясное дело . - 2011. - № 11/12. - С. 10-12
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Харчові добавки
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>8.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Стабілізація процесу кольороутворення і функціональність ферментованих ковбасних виробів [Текст] / І. М. Ощипок> // Мясной бизнес. - 2012. - № 10. - С. 70-71
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Ковбасне виробництво
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>9.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Резерви розширення асортименту продукції з м'яса птиці шляхом глибокої переробки супутньої сировини [Текст] / І. М. Ощипок> // Мясной бизнес. - 2012. - № 2. - С. 56-57.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>10.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Яйця,їх переробка та приготування страв [Текст] / І.М. Ощипок> // Мясное дело . - 2007. - №10. - С. 58-59
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>11.
| 05 Мяс
Ощипок, І. М. Застосування міжнародних стандартів підприємствами м'ясопереробної галузі [Текст] / І.М. Ощипок> // Мясное дело. - 2008. - №6. - С. 36-38
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
|