Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Програми навчальних дисциплін (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ощипок, І. М.$<.>
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
1.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело. - 2008. - №10. - С. 46-47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва

Экземпляры всего: 7
Ф-12 (7)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Розвантажувальний пристрій м'ясних виробництв та його розрахунок [Текст] : библиография / І. М. Ощипок // Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 20-22
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-1 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Модель раціонального використання сировинних ресурсів м'ясних виробництв [Текст] : библиография / І. М. Ощипок // Мясное дело . - 2010. - №10. - С. 32-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини [Текст] : библиография / І. М. Ощипок // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Виробничий та технологічний процеси м'ясних виробництв і застосування комп'ютерних технологій [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело . - 2011. - №6. - С. 14-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Сіл


    Ощипок, І. М.
    Зміна деяких фізико-хімічних характеристик білків та способи термічної обробки харчової сировини [Текст] / І. М. Ощипок, І. С. Ромашко, Л. М. Томаневич // Сільський господар. - 2011. - № 5/6. - С. 26-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Ромашко, І. С.; Томаневич, Л. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Глюконо-дельта лактон у ковбасному виробництві [Текст] / І. М. Ощипок // Мясное дело . - 2011. - № 11/12. - С. 10-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Харчові добавки

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

8.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Стабілізація процесу кольороутворення і функціональність ферментованих ковбасних виробів [Текст] / І. М. Ощипок // Мясной бизнес. - 2012. - № 10. - С. 70-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Ковбасне виробництво

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

9.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Резерви розширення асортименту продукції з м'яса птиці шляхом глибокої переробки супутньої сировини [Текст] / І. М. Ощипок // Мясной бизнес. - 2012. - № 2. - С. 56-57.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

10.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Яйця,їх переробка та приготування страв [Текст] / І.М. Ощипок // Мясное дело . - 2007. - №10. - С. 58-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

11.
05
Мяс


    Ощипок, І. М.
    Застосування міжнародних стандартів підприємствами м'ясопереробної галузі [Текст] / І.М. Ощипок // Мясное дело. - 2008. - №6. - С. 36-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)