Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Сичевський, М. П.$<.>
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 13
1.
05
Віс


    Авідзба, А. М.
    Удосконалення організаційно-економічного механізму розвитку виноградсько-виноробного комплексу України [Текст] : библиография / А. М. Авідзба, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2010. - №4. - С. 5-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виноградарство


Доп.точки доступа:
Сичевський, М.П.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Наукове обґрунтування стратегії розвитку агропродовольчого комплексу України [Текст] / М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 12. - С. 5-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Наука--Аграрна наука

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Структуризація власності в агропродовольчому секторі економіки України [Текст] / М. П. Сичевський, В. М. Марченко // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 3. - С. 66-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Економіка АПК


Доп.точки доступа:
Марченко, В. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Стратегія формування продовольчих ресурсів [Текст] / М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 11. - С. 61-64
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Продовольча безпека

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості [Текст] / М. П. Сичевський, О. В. Коваленко // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 9. - С. 54-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Коваленко, О. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

6.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Формування національної продовольчої системи на засадах незалежності [Текст] / М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 6. - С. 11-18
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Продовольча безпека

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Про


    Сичевський, М. П.
    Інститут продовольчих ресурсів. Сьогодення і майбутнє [Текст] : библиография / М. П. Сичевський // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 9-13
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

8.
05
Еко


    Сичевський, М. П.
    Чинники інноваційної конкурентоспроможності харчової промисловості в контексті глобалізації [Текст] : библиография / М. П. Сичевський // Економіка АПК. - 2016. - № 11. - С. 60-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Інноваційна діяльність

Экземпляры всего: 1
Філія 10-го корпусу (1)
Свободны: Філія 10-го корпусу (1)
Найти похожие

9.
05
Віс


    Гладій, М. В.
    Функціонування м'ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] : библиография / М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
глобалізація -- споживання -- експорт -- імпорт -- додана вартість
Аннотация: Здійснені дослідження вказують на те, що виробництво і споживання м'яса в глобальному вимірі підвищуватимуться, а зростаюча конкуренція між різними видами м'ясної продукції та експортом створять безліч можливостей для виробників сировини та м'ясопереробників


Доп.точки доступа:
Сичевський, М. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

10.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України [] / М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 186-191. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
технології -- інновації -- наукові розробки


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л. М.; Романчук, І. О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

11.
05
Ста


    Сичевський, М. П.
    Ключові драйвери технічного регулювання у молочній та м'ясній галузях [Текст] : библиография / М. П. Сичевський, І. О. Романчук [и др.] // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2020. - № 5. - С. 49-60.
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація


Доп.точки доступа:
Романчук, І.О.; Копилова, К.В.; Вербицький , С. Б.; Козаченко, О. Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

12.
333(Укр)
Про


   
    Продовольчі ресурси [Текст] = Food resources : збірник наукових праць. Том 9. № 16 / Національна академія аграрних наук України, Інститут продовольчих ресурсів ; ред. М. П. Сичевський [та ін.]. - К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2021. - 296 с. - ISBN 2616-7204 print. - ISBN 2616-809Х online : 180.00 грн.
УДК
РУБ 333(Укр)
Рубрики: Продовольчі ресурси


Доп.точки доступа:
Сичевський, М.П. \ред.\; Баль-Прилипко, Л.В. \ред.\; Калетнік, Г.М. \ред.\; Кваша, С.М. \ред.\; Ковбаса, В.І. \ред.\; Лупенко, Ю.О. \ред.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут продовольчих ресурсів
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

13.
05
С 41


    Сичевський, М. П.
    Зарубіжна практика підвищення доступності продовольчих товарів для різних верств населення в контексті трансформації продовольчих систем в Україні [Текст] : библиография / М. П. Сичевський, О. О. Митченок // Вісник аграрної науки. - 2022. - С. 63-71. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка
Кл.слова (ненормированные):
продовольчі програми -- урядові заходи -- доступність -- соціальний захист
Аннотация: Проаналізувати та узагальнити зарубіжну практику підвищення доступності продовольчих товарів для громадян різних категорій.


Доп.точки доступа:
Митченок, О. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)