Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (3)Науковці НУБіП України (8)Програми навчальних дисциплін (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Хомічак, Л.$<.>
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 13
1.
06
Нац


    Штонда, О. А.
    Використання маринадів при виробництві м'ясних напівфабрикатів [Текст] : библиография / О. А. Штонда, Л. М. Хомічак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.132. - С. 297-301
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л.М.
Найти похожие

2.
05
Мол
05 / Мол-ЧЗ-4


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності молока та молочних продуктів в Україні [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Молочное дело. - 2010. - №4. - С. 8-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.; Слива, Ю.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Мяс


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело . - 2010. - №5. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Про


    Хомічак, Л.
    Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 4-7
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.; Баль-ПРилипко, Л.; Слива, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело . - 2010. - №6. - С. 36-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
05
Про


    Хомічак, Л.
    Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак, Г. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко, Ю. Слива // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №3/4. - С. 4-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.; Баль-Прилипко, Л.; Слива, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
05
Про


    Лебська, Т.
    Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів [Текст] : библиография / Т. Лебська, Л. Хомічак, С. Козлова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 21-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л.; Козлова, С.
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
05
Ста


    Хомічак, Л.
    Особливості застосування процесного підходу під час розроблення системи управління якістю вищого навчального закладу [Текст] / Л. Хомічак, І. Тавлуй // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2011. - №3. - С. 60-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Освіта--Вища освіта--Аграрна освіта


Доп.точки доступа:
Тавлуй, І.
Найти похожие

9.
06
Нац


    Хареба, В. В.
    Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції [Текст] / В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 190-196
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л.М.; Кузнєцова, І.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

10.
05
Про


    Грушецький, Р.
    Накопичення інуліну в коренях цикорію [Текст] / Р. Грушецький, І. Гриненко, Л. Хомічак // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №2. - С. 18-20.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Лікарські рослини


Доп.точки доступа:
Гриненко, І.; Хомічак, Л.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

11.
06
Нац


    Хомічак, Л. М.
    Перспективний напрям переробки сорго цукрового [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Н. О. Григоренко [и др.] // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 231-235. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Сорго
Аннотация: Обґрунтовано актуальність вирощування сорго в кліматичних умовах України.


Доп.точки доступа:
Григоренко, Н. О.; Шейко, Т. В.; Ткаченко, С. В.; Петренко, В. В.; Соколенко, Н. О.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

12.
05
Віс


    Сичевський, М. П.
    Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України [] / М. П. Сичевський, Л. М. Хомічак, І. О. Романчук // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 186-191. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
технології -- інновації -- наукові розробки


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л. М.; Романчук, І. О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

13.
333
Про


    Хомічак, Л. М.
    Дослідження водопоглинальної здатності крохмалю набухаючого [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнецова, Л. П. Зайчук, М. А. Ярмолюк // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т.9, № 16. - С. 205-211.
УДК
РУБ 333
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Крохмаль. Крохмалисті речовини


Доп.точки доступа:
Кузнецова, І.В.; Зайчук, Л. П.; Ярмолюк, М. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)