Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Шаран, А. В.$<.>
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
1.
05
Хра


    Шаповаленко, О. І.
    Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна [Текст] : библиография / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №4. - С. 29-31
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Якість


Доп.точки доступа:
Ільчук, В.Б.; Харченко, Є.І.; Шаран, А.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Хра


    Шаповаленко, О. І.
    Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок [Текст] : библиография / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №4. - С. 56-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Шаран, А.В.; Євтушенко, О.О.; Почеп, В.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Хра


    Шаповаленко, О. І.
    Дослідження процесу гранулювання суміші пшеничних висівок з макухою [Текст] : библиография / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, Бегма Є.О. // Хранение и переработка зерна. - 2010. - №4. - С. 55-56
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти


Доп.точки доступа:
Шаран, А.В.; Бегма Є.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Хра


    Шаран, Л. О.
    Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями [Текст] / Л. О. Шаран, Г. М. Бура [и др.] // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 5. - С. 49-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Бура, Г.М.; Арсеньєва, Л.Ю.; Шаран, А.В.; Бондарь, Н.П.; Корзун, В.Н.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Хра


    Шаран, А. В.
    Дослідження процесу лущення зерна люпину [Текст] / А. В. Шаран, Є. І. Харченко, Н. П. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 2. - С. 39-41
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Харченко, Є.І.; Бондар, Н.П.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Хра


    Шаран, Л. О.
    Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю [Текст] : библиография / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньева, А. В. Шаран, Н. П. Бондар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4. - С. 45-48
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Кондитерські вироби борошняні


Доп.точки доступа:
Арсеньева, Л.Ю.; Шаран, А.В.; Бондар, Н.П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

7.
05
Хра


    Тракало, Т. О.
    Амінокислотний склад екструдованих кормових сумішей [Текст] : библиография / Т. О. Тракало, О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4. - С. 55-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Кормовиробництво--Якість кормів


Доп.точки доступа:
Шаповаленко, О.І.; Янюк, Т.І.; Шаран, А.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

8.
05
Хра


    Харченко, Є. І.
    Розрахунок та підбір фільтрів-циклонів [Текст] : библиография / Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 8. - С. 43-46
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сушіння продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Шаран, А.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

9.
05
Хра


    Білик, А. О.
    Доцільність використання борошна з зародків кукурудзи у виробництві безглютенових борошняних кондитерських виробів [Текст] : библиография / А. О. Білик, О. А. Шевченко [и др.] // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 1. - С. 43-46.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Шевченко, О.А.; Шаран, Л.О.; Шаран, А.В.; Дорошенко, В.О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

10.
05
Хра


    Харченко, Є. І.
    Зволожування лущеного зерна пшениці [Текст] : библиография / Є. І. Харченко, А. В. Шаран, Т. О. Терещенко // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 5. - С. 49-51.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна


Доп.точки доступа:
Шаран, А.В.; Терещенко, Т. О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

11.
05
Хра


    Харченко, Є. І.
    Лущення зерна ячменю [Текст] : библиография / Є. І. Харченко, А. В. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 9. - С. 28-31.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Ячмінь


Доп.точки доступа:
Шаран, А.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)