05
Тва


    Порошинська, О.
    Незамінні амінокислоти для продуктивної годівлі перепелів [Текст] : библиография / О. Порошинська // Тваринництво України. - 2010. - №2. - С. 36-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)

05
Тва
05 / Тва-ЧЗ-4


    Штепенко, А.
    Сірковмісні амінокислоти для підвищення продуктивності телят [Текст] : библиография / А. Штепенко // Тваринництво України. - 2010. - №4. - С. 33-34
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Агр


    Бабенко, М. М.
    Амінокислоти у годівлі сільськогосподарських тварин і птахів [Текст] / М. М. Бабенко // Агро-світ України. - 2011. - № 6. - С. 18-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти--Кормові добавки

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Agr


    Машинник, С.
    Амінокислоти в сучасних технологіях вирощування сільськогосподарських культур [Текст] / С. Машинник, О. Машник // Agroexpert. - 2013. - № 2. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Агротехніка--Добрива


Доп.точки доступа:
Машник, О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Ефе


   
    Концепция "идеального белка": сущность применения [Текст] // Ефективні корми та годівля. - 2012. - № 8. - С. 16-17.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти--Амінокислоти--Лізин

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Ефе


   
    Влияние разных уровней энергии и аминокислот в рационах на продуктивность цыплят-бройлеров [Текст] // Ефективні корми та годівля. - 2013. - № 1. - С. 28-32.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти--Амінокислоти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Ефе


   
    Биологическая эффективность разных источников метионина в рационах индеек [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 1. - С. 23-25.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти--Амінокислоти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Тва


    Рязанов, С.
    Амінокислоти з бджолиного підмору [Текст] / С. Рязанов // Тваринництво України. - 2007. - №1. - С. 34-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Зах


    Рибіна, В. М.
    Амінокислоти в зерні кукурудзи при застосуванні на її посівах проти бур'янів гербіциду феромоні [Текст] / В.М. Рибіна // Захист рослин. - 2001. - № 9. - С. 16.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Захист рослин--Гербіциди

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

05
Про


    Вечорек, Д.
    Амінокислоти у позакореневому живленні [Текст] / Д. Вечорек // Пропозиція. - 2014. - № 9. - С. 68-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Добрива--Позакореневе підживлення

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи
Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму.


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А. І.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Агр


    Гавриляк, В.
    Амінокислоти у годівлі овець [Текст] : библиография / В. Гавриляк // Аграрний тиждень. Україна. - 2015. - № 7. - С. 66-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство--Годівля тварин і птиці

Экземпляры всего: 1
Філія 10-го корпусу (1)
Свободны: Філія 10-го корпусу (1)

05
Agr


    Назаренко, Анна.
    Амінокислоти для успішного відтворення стада [Текст] : библиография / А. Назаренко // Agroexpert. - 2016. - № 3. - С. 93-95.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Фармакологія--Розведення тварин і птиці
Аннотация: Упродовж останніх 50-ти років співвідношення молочної продуктивності до відтворної здатності корів різко змінилося на прямо протилежне. Тепер за даними досліджень, що вище відсоток запліднюваності корів, то менша їхня молочна продуктивність і навпаки.

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Ово


    Малиновський, Б.
    Аминокислоты для тепличных овощей: что, как и зачем [Текст] : библиография / Б. Малиновський // Овощеводство. - 2018. - № 2. - С. 24-25.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти хімічної промисловості--Амінокислоти--Тепличне овочівництво

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Віс


    Бєлінська, А. П.
    Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів [] / А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 192-196. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
незамінні амінокислоти -- полінасичені жирні кислоти


Доп.точки доступа:
Матвєєва, Т. В.; Папченко, В. Ю.; Бочкарев, С. В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Віс


    Матвєєва, Т. В.
    Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, А. П. Бєлінська, О. В. Хареба // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 72-79. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Олійні культури
Кл.слова (ненормированные):
Шрот -- Амінокислоти -- СКОР -- Есенціальні речовини -- Харчові системи
Аннотация: Визначено біологічну цінність білків змодельованих харчових систем.


Доп.точки доступа:
Папченко, В. Ю.; Бєлінська, А. П.; Хареба, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Бєлінська, А. П.
    Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культур. [Текст] : библиография / А. П. Бєлінська, С. В. Бочкарев [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 6. - С. 74-80. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Олійні культури
Кл.слова (ненормированные):
Амінокислоти -- Суха суміш -- Гепатопротектори -- Макуха кунжуту і льону
Аннотация: Виявлено вплив антиоксидантів на стабілізацію ліпідної складової сухої суміші гіпертонічного напою для спортсменів на основі макухи олійних культур.


Доп.точки доступа:
Бочкарев, С. В.; Петік, І. П.; Варанкіна, О. О.; Хареба , О. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)