Нац Скалецька , Л. Ф. Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів Кл.слова (ненормированные): біохімічний склад -- рецептури Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів. Доп.точки доступа: Мацейко, Л. М. Экземпляры всего: 10 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) |
Віс Хареба , О. В. Ефективність сорто-підщепних комбінувань нових індетермінантних гібридів F1 помідора за вирощування способом малооб'ємної гідропоніки у скляних теплицях. [Текст] : библиография / О. В. Хареба > // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 10. - С. 82-87. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка Кл.слова (ненормированные): помідори -- прищепа -- підщепа -- біохімічний склад -- цукри -- продовжена культура Аннотация: Визначити ефективність сортопідщепних комбінувань на нових індетермінантних гібридах F1 помідора за вирощування способом малооб'ємної гідропоніки у скляних теплицях типу ''Венло''. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Pla Андрусик, Г. С. Якісні характеристики сортів порічок червоних (ribes Rubrum L.) селекції кафедри садівництва ім. проф. Симиренка НУБіП України [Текст] : библиография / Г. С. Андрусик, Ю. Ю. Андрусик> // Plant and Soil Science. - 2021. - Vol. 12. № 1
Рубрики: Плодівництво--Ягідні культури Кл.слова (ненормированные): маса ягоди -- китиця -- кущ -- біохімічний склад -- якість ягід -- смак Доп.точки доступа: Андрусик, Ю. Ю. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |