05
Зер


    Черниш, П.
    Не слід ототожнювати високонатурну фуражну пшеницю з просто фуражною 6-го класу [Текст] / П. Черниш, С. Каленська // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 2. - С. 13. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Кл.слова (ненормированные):
вміст білка -- кількість і якість клітковини


Доп.точки доступа:
Каленська, С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Плєве, О.
    Співставимо основні характеристики методів К'єльдаля і Дюма при визначенні в харчових продуктах вмісту білка [Текст] / О. Плєве // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 3. - С. 22-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія
Кл.слова (ненормированные):
вміст білка -- харчові продукти -- методи дослідження

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)