05
Про


    Леонова, Б.
    М'ясна сировина під дією молочнокислих бактерій [Текст] : библиография / Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 7-10. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
електроактивація -- якість -- безпечність
Аннотация: Висвітлено результати етапу компексних досліджень щодо вивчення особливості біохімічних змін та мікробіологічної стабільності м'яної сировини в процесі посолу під дією бактеріального препарату, до складу якого входять молочнокислі бактерії роду Lactobacillus sakei.

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)