Про Шубина, Г. Овощи не давите! [Текст] : библиография / Г. Шубина> // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №2. - С. 47-49
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування |
Про Симахина, Г. А. Основные биокомпоненты ягод малины и их поведение при замораживании [Текст] : библиография / Г. А. Симахина> // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №4. - С. 44-46
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Про Иванина , О. "Горячие" новости" замороженного" рынка [Текст] : библиография / О. Иванина > // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №4. - С. 47
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Віс Сушко, О. Б. Ефективність застосування буферних середовищ, кріопротекторів і режимів заморожування сперми жеребців [Текст] : библиография / О. Б. Сушко, А. Г. Міщенко, А. М. Компанієць> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №9. - С. 35-39
Рубрики: Тваринництво--Розведення тварин і птиці--Штучне запліднення Доп.точки доступа: Міщенко, А.Г.; Компанієць, А.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хра Короткий, И. А. Процессы замораживания ягод черной смородины [Текст] : библиография / И. А. Короткий, Е. В. Короткая> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №3. - С. 14-17
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Доп.точки доступа: Короткая, Е.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Хра Родионова, Н. С. Ресурсосберегающие режимы обработки функциональных кулинарных изделий в пароконвектомате [Текст] : библиография / Н. С. Родионова, Н. П. Зацепилина> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №5. - С. 58-60
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Доп.точки доступа: Зацепилина, Н.П. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Мол Тележенко, Л. М. Дослідження впливу режимних параметрів процесу заморожування фруктово-ягідних десертів на якість готового продукту [Текст] : библиография / Л. М. Тележенко, Ю. Г. Паскал, Ю. О. Козонова> // Молочное дело. - 2010. - №9. - С. 22-23
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Паскал, Ю.Г.; Козонова, Ю.О. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Зер Кудашев, С. Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія Кл.слова (ненормированные): зерно -- замочування -- заморожування Доп.точки доступа: Лукіна, Г.; Пушкар, Т. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Орлова, Н. Споживчі властивості замороженних печериць залежно від попердньої обробки [Текст] / Н. Орлова, Н. Нестеренко> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 41-43
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Доп.точки доступа: Нестеренко, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мир Гетьман, Т. Плодоовощной ледоход [Текст] / Т. Гетьман> // Мир продуктов. - 2012. - № 5
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Экземпляры всего: 2 ЧЗ-4 (2) Свободны: ЧЗ-4 (2) |
Про Сухенко , В. Енергозберігаючий спосіб заморожування м'яса [Текст] / В. Сухенко , А. Матиящук, Ю. Сухенко> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 25-27.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Матиящук, А.; Сухенко, Ю. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Нац Kosiniak-Kamysz, Kazimierz. The effective methods of stallion semen qualification for deep freezing. Методи оцінки придатності сперми жеребця до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, Z. Podstawski, A. Bittmar> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 133-140.
Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство Доп.точки доступа: Podstawski, Zenon; Bittmar, Anna Экземпляры всего: 4 ЧЗ-4 (1), НФ (3) Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3) |
Нац Kosiniak-Kamysz, Kazimierz. The influence of aspartate aminotransferase activity and sperm morphology on stallion and dog semen freezability. взаємозв'язок аспартат амінотрансферазної активності, морфології сперміїв жеребця і собаки і її придатність до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, A. Bittmar, Z. Podstawski> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 140-144.
Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство Доп.точки доступа: Bittmar, Anna; Podstawski, Zenon Экземпляры всего: 4 ЧЗ-4 (1), НФ (3) Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3) |
Док Касьянов, Г. И. Реологические характеристики криолабильных растительных продуктов [Текст] / Г. И. Касьянов> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2013. - № 2. - С. 59-61
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Постоленко, Є. Заморожування: перспективний спосіб переробки сировини [Текст] : бібліографія / Є. Постоленко> // Пропозиція. - 2014. - № 11. - С. 110-112
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хер Іванова, І. Є. Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Л. А. Покопцева, Т. В. Герасько, С. В. Долгова> // Таврійський науковий вісник. - 2014. - Вип. 88. - С. 104-115. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво Кл.слова (ненормированные): цільова функція Аннотация: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності 6-ти районованих сортів черешні пізнього строку достигання (Мелітопольська чорна, Міраж, Оріон, Празднічна, Сюрприз, Космічна), які вирощені в умовах південного Степу України до заморожування та зберігання при низьких температурах методом багатокритеріальної оптимізації. Доп.точки доступа: Покопцева, Л. А.; Герасько, Т. В.; Долгова, С.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Інс Горбунов, Л. В. Кріоконсервування ембріонів ссавців при пасивному охолодженні в горловині посудини Дьюара [Текст] : библиография / Л. В. Горбунов, А. С. Саліна, В. В. Данильченко> // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 25-33. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Біотехнологія--Генетика Кл.слова (ненормированные): пристрій для заморожування Аннотация: Запропоновано термоблок з неіржавіючої сталі у вигляді стакану з товщиною стінки 10 мм., всередину якого розміщена вставка у вигляді циліндра, яку виготовлено з міді. Доп.точки доступа: Саліна, А. С.; Данильченко, В. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Янчева, М. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м'ясних систем [Текст] : библиография / М. Янчева, Т. Желєва> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 33-37. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Желєва, Т. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Про Король, Ц. О. Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР [Текст] : библиография / Ц. О. Король> // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 158-166. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продукти тваринництва Кл.слова (ненормированные): мікроорганізми -- кріопротектор -- заморожування -- сушіння Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Ово Постоленко, Є. П. Найкращі сорти вишні для заморожування [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко> // Овощи и фрукты. - 2018. - № 1. - С. 48-51.
Рубрики: Селекція--Сорти--Вишня Экземпляры всего: 1 1Читальний зал для науковців (1) Свободны: 1Читальний зал для науковців (1) |