05
Хар


    Піддубний, В.
    Технічне забезпечення апаратів для замочування ячменю у виробництві солоду [Текст] : библиография / В. Піддубний // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 14-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Соколенко, А. І
    Технологічні особливості процесів замочування зерна [Текст] / А.І Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7. - С. 41-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Максименко, І.Ф.; Білик, О.А.; Бабіч, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Кудашев, С.
    Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія
Кл.слова (ненормированные):
зерно -- замочування -- заморожування


Доп.точки доступа:
Лукіна, Г.; Пушкар, Т.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Кошова, В. М.
    Вплив температури води на тривалість замочування різних сортів вівса [Текст] / В. М. Кошова, Н. О. Эмельянова, М. О. Голуб // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 11. - С. 60-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Эмельянова, Н.О.; Голуб, М.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)