Суч Глєбова, Ю. А. Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук> // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Кл.слова (ненормированные): курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму. Доп.точки доступа: Вертійчук, А. І. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |