05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи
Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму.


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А. І.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)