Нау Єрмакова, Л. М. Якість та поживність зеленої маси тритикале озимого залежно від сроку сівби та сорту [Текст] : библиография / Л. М. Єрмакова, І. В. Свистунова> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип. 129. - С. 251-257
Рубрики: Рослинництво--Агротехніка Доп.точки доступа: Свистунова, І.В. |
Про Лозова, Т. Поліпшують вміст, підвищують поживність нетрадиційні компоненти у борошняних кондитерських виробах [Текст] / Т. Лозова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Ефе Сукайло, М. В. Хімічний склад, поживність та енергонасиченість корму бобово-злакових травосумішей [Текст] / М. В. Сукайло> // Ефективні корми та годівля. - 2011. - №6. - С. 15-17
Рубрики: Кормовиробництво--Якість кормів Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Він Рейнштейн, Л. М. Поживність кормосумішок різних способів висіву соргових культур та кукурудзи, висіяних з соею [Текст] / Л. М. Рейнштейн> // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету : Серія : Сільськогосподарські науки. - 2011. - Вип. 10(50). - С. 50-54
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Нац Кононенко, В. К. Мінеральна поживність кормів та балансування раціонів високопродуктивних корів у Київському Поліссі [Текст] / В.К. Кононенко> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.74. - С. 257-263
Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин і птиці Экземпляры всего: 10 НФ (8), Ф-12 (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (8), Ф-12 (1), ЧЗ-4 (1) |
Нац Засуха, Ю. В. Хімічний склад, перетравність та поживність цукрових буряків при різних способах їх зберігання та переробки [Текст] / Ю. В. Засуха> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 24. - С. 143-148
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
> Шифр: В 8 У/2001/12 Журнал 2001г. N 12 Ситник, В. П. Нові напрямки розвитку науково-технічного прогресу / В.П. Ситник. - С.5-8. Носко, Б. С. вплив агрохімічного фону чорнозему типового і мінеральних добрив на закономірності використання пшеницею озимою макро- і мікро-елементів з грунту / Б.С. Носко, О.Л. Меркулова, Т.А. Юнакова. - С.9-13. Вітанов, О. Д. Фізико-хімічні властивості і біологічна активність грунту в овочевих сівозмінах / О.Д. Вітанов. - С.13-16. Пензев, О. Ф. Продуктивність сортів пшениці озимої та їх волого-забезпеченість у Степу / О.Ф. Пензев, О.Л. Романенко, І.В. Бадулін. - С.16-21. Ткачук, С. О. Проміжні посіви в кормових сівозмінах на органогенних грунтах Лісостепу / С.О. Ткачук. - С.21-24. Кравців, Р. Й. Становлення типологічних особливостей вегетативної регуляції у процесі росту курчат / Р.Й. Кравців, О.В. Яворська. - С.24-28. Коник, І. Ф. Використання макухи суріпиці при відгодівлі молодняку великої рогатої худоби / І.Ф. Коник, О.К. Стасюк, В.Д. Атаманюк. - С.28-30. Лясота, В. П. Біологічна дія комплексу активуючих факторів імунітету на організм поросят-сисунів / В.П. Лясота, В.В. Малина, А.М. Нікітенко. - С.30-32. Муляк, С. В. Епізоотологія і напрями боротьби з інфекційною бурсальною хворобою у птиці / С.В. Муляк. - С.32-35. Бобер, А. Ф. Селекція автогамної люцерни (теорія, практика, перспектива) / А.Ф. Бобер. - С.35-38. Логвіненко, Ю. В. Життєздатність і насіннєва продуктивність елітних рослин гібридних популяцій ячменю ярого / Ю.В. Логвіненко, В.О. Логвіненко. - С.38-42. Полупан, Ю. П. Проблеми консолідації різних селекційних груп тварин / Ю.П. Полупан. - С.42-47. Смаглій, В. І. Технології заготівлі висококаротинних кормів із бобових трав / В.І. Смаглій. - С.47-51. Сніговий, В. С. Продуктивність та енергетична ефективність польових сівозмін на зрошуваних землях / В.С. Сніговий, А.М. Коваленко. - С.51-55. Тараріко, Ю. О. Вплив органічних і мінеральних добрив на еколого-енергетичний стан грунтів / Ю.О. Тараріко, О.В. Шерстобоєва, Л.М. Такмакова. - С.55-60. Кігель, Н. Ф. Таблеткований продукт лактовіт Ф та його вплив на організм дитини / Н.Ф. Кігель, Н.Г. Левитська, Л.В. Амелічева. - С.60-63. Бородіна, О. М. Науково-прикладні аспекти розвитку дорадництва у сільському господарстві / О.М. Бородіна. - С.63-67. Цимбалюк, В. М. Урожайність і поживність травостою злакового пасовища залежно від тривалості між циклами використання / В.М. Цимбалюк. - С.67-69. Буняк, Н. М. Попит і пропозиція як основа формування ринку / Н.М. Буняк. - С.69-71. Новохацька, М. А. Динаміка чисельності водоростей в грунті / М.А. Новохацька. - С.71-73. Гайдук, Т. Г. До характеристики зернового ринку України (загальний та регіональний аспекти) / Т.Г. Гайдук. - С.73-76. Лимар, В. А. Продуктивність арахісу при різних способах поливу, режимах зрошення і дозах мінеральних добрив / В.А. Лимар. - С.76-78. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Віс Цимбалюк, В. М. Урожайність і поживність травостою злакового пасовища залежно від тривалості між циклами використання [Текст] / В.М. Цимбалюк> // Вісник аграрної науки. - 2001. - № 12. - С. 67-69.
Рубрики: Кормовиробництво Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Суч Боярчук, С. В. Енергетична поживність білкових кормів для курчат-бройлерів [Текст] / С. В. Боярчук> // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 20-27
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Тва Слободянюк, Н. Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну [Текст] / Н. Слободянюк> // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 10-14
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Вет Кужільний, Г. Поживність амонізованих силосів, енергетична цінність та перетравність їх компонентів [Текст] / Г. Кужільний> // Ветеринарна медицина України. - 2006. - № 11. - С. 40-42
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Суч Глєбова, Ю. А. Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук> // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Кл.слова (ненормированные): курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму. Доп.точки доступа: Вертійчук, А. І. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Суч Шевчук , Т. В. Поживність, жирокислотний склад відходів переробки птиці та ефективність їх використання у звірівництві [Текст] : библиография / Т. В. Шевчук , Я. І. Кирилів, М. Г. Повозніков> // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 11. - С. 20-24
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Кл.слова (ненормированные): сріблясто-чорні лиси -- корми тваринного походження Аннотация: У статті подані результати експериментальних досліджень хімічного складу, вмісту жирних кислот в окремих відходах переробки курчат-бройлерів та ефективність їх використання у годівлі товарного молодняку сріблясто-чорних лисів за кліткового утримання. Доп.точки доступа: Кирилів, Я. І.; Повозніков, М. Г. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Зер Гарбар, Л. Енергетичну поживність голозерного вівса реально підвищити до рівня кукурудзи з найвищим вмістом протеїну [Текст] : библиография / Л. Гарбар> // Зерно і хліб. - 2015. - № 2. - С. 86.
Рубрики: Рослинництво--Біохімія Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Він Новгородська, Н. В. Баланс мікроелементів у молодняку свиней за різних преміксів у повнораціональному комбікормі [Текст] : библиография / Н. В. Новгородська> // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету : Серія: Сільськогосподарські науки. - 2014. - Вип. 1(83), т. 1. - С. 42-48. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Тваринництво--Свинарство--Кормові добавки Кл.слова (ненормированные): поживність Аннотация: Стандартний премікс П 52, 55-1-89, хоча і справляє позитивний вплив на засвоєння заліза і міді у молодняку свиней порівняно з контролем, проте не повністю задовольняє його потребу у марганці і селені в умовах Вінницького Побужжя. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Гладій, М. В. Комп'ютерна модель оптимізації раціонів для високопродуктивних лактуючих корів [Текст] : библиография / М. В. Гладій, М. В. Кебко [и др.]> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 205. - С. 62-70. - Библиогр.: с. 69-70
Рубрики: Тваринництво--Скотарство--Годівля тварин і птиці Кл.слова (ненормированные): поживність Аннотация: Пропонується комп'ютерна модель оптимізації раціонів лдя високопродуктивних лактуючих корів. Доп.точки доступа: Кебко, М. В.; Порхун, М. Г.; Дєдова, Л. О.; Передрій, М. М. Экземпляры всего: 4 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1) |
Нац Курнаєв, О. М. Поживність і продуктивна дія зеленої маси та силосу з сумішки озимого жити з тифоном [Текст] : библиография / О. М. Курнаєв, К. М. Сироватко, С. М. Кулик, І. І. Сеник> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 205. - С. 143-149. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Кл.слова (ненормированные): якість Аннотация: Наведено результати досліджень якості, енергетичної поживності і продуктивної дії зеленої маси та силосу сумішки озимого жита з тифоном, вирощеної у повторних посівах. Доп.точки доступа: Сироватко, К. М.; Кулик, С. М.; Сеник, І. І. Экземпляры всего: 4 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1) |
Тва Разанов, С. Зелена маса багаторічних бобових: поживність та вірогідність забруднення важкими металами [Текст] : библиография / С. Разанов> // Тваринництво України. - 2018. - № 1. - С. 28-31. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Нау Демидась, Г. І. Еспарцет - перспективна культура в кормовиробництві [Текст] : библиография / Г. І. Демидась, Е. С. Лихошерст, І. В. Свистунова> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2017. - Вип.269 : Серія "Агрономія". - С. 17-22.
Рубрики: Рослинництво--Кормові рослини--Еспарцет Кл.слова (ненормированные): Кормова цінність -- поживність Аннотация: Сталий розвиток сільського господарства країни неможливий без відродження ефективного тваринництва, як однієї з складових продовольчої безпеки держави.На сьогодні, за рівнем споживання м'яса і молока Україна значно поступається розвиненим країнам, до того ж імпортує значні її обсяги. Доп.точки доступа: Лихошерст, Е. С.; Свистунова, І. В. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |
Віс Савчук, І. М. Продуктивні і м"ясні якості бугайців за використання силосу із пайзи [Текст] : библиография / І. М. Савчук, І. В. Ящук> // Вісник аграрної науки. - 2020. - №10. - С. 20-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин--Велика рогата худоба Кл.слова (ненормированные): Поживність раціону -- Злаково-бобовий -- Середньодобовий приріст -- Забійний вихід Аннотация: Вивчено ефективність використання силосу із пайзи порівняно з силосом із 4-компонентної сумішки ярих злаково-бобових зернофуражнихкультур(овес+пелюшка+люпин вузьколистий+вика яра) Доп.точки доступа: Ящук, І. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |