Ефе Байдевлятова, О. М. Шкаралупа яйця як біокерамічна структура. Проблеми якості та сучасні підходи щодо обробки інкубаційних яєць [Текст] / О. М. Байдевлятова> // Ефективне тваринництво. - 2011. - №8. - С. 40-45
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) |
Ефе Мавромихалис, И. Качество яичной скорлупы [Текст] / И. Мавромихалис> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 1. - С. 15-17
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця--Шкаралупа Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Пти Кузнецов, С. Качество скорлупы яиц [Текст] / С. Кузнецов, Л. Заболотнов> // Птицеводство. - 2002. - N2. - С. 39-40.
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця--Шкаралупа Доп.точки доступа: Заболотнов, Л. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-12 (1) Свободны: ЧЗ-12 (1) |
Ефе Сахацький, М. І. Методика визначення пористості шкаралупи яєць страусів [Текст] / М. І. Сахацький, Ю. В. Осадча> // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 7. - С. 28-32
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця--Шкаралупа Доп.точки доступа: Осадча, Ю. В. Экземпляры всего: 2 Ф-12 (2) Свободны: Ф-12 (2) |
Еко Рудник-Іващенко, О. І. Вплив біометричних параметрів плоду горіха чорного (Juglans nigra L.) на проростання насіннини. [Текст] : библиография / О. І. Рудник-Іващенко, В. І. Дубровський, М. В. Швед> // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 9. - С. 28-32. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Плодівництво--Горіхоплодові культури Кл.слова (ненормированные): ендокарпій -- шкаралупа -- кореляція -- регресія -- стратифікація Аннотация: Встановити вплив кількісних біометричних параметрів плоду горіха чорного на стан спокою його насіннини. Доп.точки доступа: Дубровський, В.І.; Швед, М. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |