Ефе Мельниченко, О. П. Монохроматичне червоне світло та ембріональний розвиток. Вплив монохроматичного червоного світла на ембріональний розвиток та виведення молодняку курей та перепелів зі свіжого та пригніченого інкубаційного яйця [Текст] : библиография / О. П. Мельниченко> // Ефективне птахівництво. - 2009. - №3. - С. 34-37
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво Экземпляры всего: 1 (1) Свободных экз. нет |
Пти 05 / Пти-ЧЗ-4 Ковалёв, Ю. Перспективный проект "Краснодарский" [Текст] : библиография / Ю. Ковалёв> // Птицеводство. - 2009. - №8. - С. 37
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Яйця і яйцепродукти Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Ефе Хернандес, Жозе-Мария Качество яйца: удовлетворение потребительского спроса [Текст] : библиография / Жозе-Мария Хернандес> // Ефективне птахівництво. - 2009. - № 9. - С. 13-17
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Зер Самойленко, И. Гильотина для яиц или спешим ли мы в Евросоюз? [Текст] : библиография / И. Самойленко> // Зерно. - 2009. - № 12. - С. 114-117
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Ефе Національний стандарт України: яйця курячі харчові (технічні умови) [Текст] : библиография> // Ефективне птахівництво. - 2010. - №2. - С. 47-48
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Продукти тваринництва--Птахівництво Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободных экз. нет |
Хар 05 / Хар-ЧЗН Усатюк, С. Вміст вітамінів у перепелиних яйцях та продуктах їх переробки [Текст] : библиография / С. Усатюк, Т. Королюк, О. Луценко, Г. Демчина> // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 22-23
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Доп.точки доступа: Королюк, Т.; Луценко, О.; Демчина, Г. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Ефе 05 / Ефе-ЧЗ-4 Національний стандарт України. Яйця курячі харчові. технічні умови [Текст] : библиография> // Ефективне птахівництво. - 2010. - №3. - С. 43-48
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Продукти тваринництва Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Тва 05 / Тва-ЧЗ-4 Сурай, П. Факт и размышления о холестерине [Текст] : библиография / П. Сурай, О. А. Величко> // Тваринництво сьогодні. - 2010. - №2. - С. 70-75
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Доп.точки доступа: Величко, О.А. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Ефе Національний стандарт України "Яйця курячі харчові" Технічні умови [Текст] : библиография> // Ефективне птахівництво. - 2010. - №4. - С. 44-48
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Стандартизація та сертифікація Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Тва Сурай, П. Ф. Производство яиц в мире и Украине. Продолжение. НАчало в № 2 [Текст] : библиография / П. Ф. Сурай, О. А. Величко> // Тваринництво сьогодні. - 2010. - № 3. - С. 24-26
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Доп.точки доступа: Величко, О.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Суч Бородай, В. Перепелині яйця - запорука здоров'я людини [Текст] : библиография / В. Бородай> // Сучасне птахівництво. - 2010. - №6. - С. 21-22
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Продукти тваринництва Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Про Бахмач, В. Технологии переработки яйцепродуктов в производстве майонеза [Текст] : библиография / В. Бахмач, В. Бабенко> // Продукты & ингредиенты. - 2010. - №10. - С. 48-49
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Яйця і яйцепродукти Доп.точки доступа: Бабенко, В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Суч Паскевич, Г. А. Курячі яйця - цінний продукт харчування [Текст] / Г. А. Паскевич, Я. І. Кирилів, Б. С. Барило> // Сучасне птахівництво. - 2010. - №11/12. - С. 14-17
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Продукти тваринництва Доп.точки доступа: Кирилів, Я.І.; Барило, Б.С. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) |
Ефе В защиту куриных яиц [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2011. - №6. - С. 31-34
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Продукти тваринництва--Яйця. Продукти переробки яєць Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) |
Вес Авакова, А. Г. Использование биорезонанансной технологии для улучшения питательных качеств яиц [Текст] / А. Г. Авакова> // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2011. - № 3. - С. 48-50
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Пти Киладзе, А. Свойства скорлупы страусовых яиц [Текст] / А. Киладзе, О. Чернова> // Птицеводство. - 2011. - №8. - С. 43-46
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Доп.точки доступа: Чернова, О. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Ефе Байдевлятова, О. М. Шкаралупа яйця як біокерамічна структура. Проблеми якості та сучасні підходи щодо обробки інкубаційних яєць [Текст] / О. М. Байдевлятова> // Ефективне тваринництво. - 2011. - №8. - С. 40-45
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) |
Пти Штеле, А. Биологические и зоотехнические факторы образования полноценных яиц [Текст] / А. Штеле> // Птицеводство. - 2011. - №9. - С. 19-24
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Продукти тваринництва--Яйця. Продукти переробки яєць Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Вес Середа, Т. И. Взаимосвязь углеводного состава крови и компонентов яиц кур-несушек на разных этапах репродуктивного периода [Текст] / Т. И. Середа, М. А. Дерхо> // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2011. - № 5. - С. 71-72
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Продукти тваринництва--Яйця. Продукти переробки яєць Доп.точки доступа: Дерхо, М. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ефе Мавромихалис, И. Качество яичной скорлупы [Текст] / И. Мавромихалис> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 1. - С. 15-17
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця--Шкаралупа Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |