Зер Кудашев, С. Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія Кл.слова (ненормированные): зерно -- замочування -- заморожування Доп.точки доступа: Лукіна, Г.; Пушкар, Т. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хра Рудометова, Н. В. Получение натуральных пищевых ароматизаторов методами биотехнологии [Текст] / Н. В. Рудометова> // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 10. - С. 39-42
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Док Кондратенко, В. В. Влияние электромагнитных полей на активацию водных растворов биогенных компонентов растительной ткани [Текст] / В. В. Кондратенко> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 5. - С. 56-60
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |