05
Зер


    Кудашев, С.
    Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія
Кл.слова (ненормированные):
зерно -- замочування -- заморожування


Доп.точки доступа:
Лукіна, Г.; Пушкар, Т.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Рудометова, Н. В.
    Получение натуральных пищевых ароматизаторов методами биотехнологии [Текст] / Н. В. Рудометова // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 10. - С. 39-42
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Док


    Кондратенко, В. В.
    Влияние электромагнитных полей на активацию водных растворов биогенных компонентов растительной ткани [Текст] / В. В. Кондратенко // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 5. - С. 56-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)