Віс Матвєєва, Т. В. Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, А. П. Бєлінська, О. В. Хареба> // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 72-79. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Олійні культури Кл.слова (ненормированные): Шрот -- Амінокислоти -- СКОР -- Есенціальні речовини -- Харчові системи Аннотация: Визначено біологічну цінність білків змодельованих харчових систем. Доп.точки доступа: Папченко, В. Ю.; Бєлінська, А. П.; Хареба, О.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |