Шко Михайлова, Л. И. Как сохранить качество грибов до их отгрузки потребителю [Текст] / Л. И. Михайлова> // Школа грибоводства. - 2013. - № 1. - С. 22-23
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Шко Тишенков, А. Д. Какая вешенка ждет покупателей на полках магазинов [Текст] / А. Д. Тишенков> // Школа грибоводства. - 2013. - № 4. - С. 32-33
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Шко Тишенков, А. Д. Какая пленка годится для упаковки вешенки [Текст] / А. Д. Тишенков> // Школа грибоводства. - 2013. - № 4. - С. 34-36
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ово Пивень, И. О. Хранение и переработка шампиньонов и вешенки, хранение свежих грибов [Текст] / И. О. Пивень, В. Н. Ермолаева> // Овощеводство и тепличное хозяйство. - 2008. - №1. - С. 50-51
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ермолаева, В.Н. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Пла Огійчук, В. Збереження під час перевезень [Текст] : библиография / В. Огійчук> // Плантатор. - 2015. - № 5. - С. 108-110
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Шко Шакин, А. О. Охлаждение грибов. Какой способ выбрать? Сравнение воздушного и вакуумного способов охлаждения [Текст] : библиография / А. О. Шакин> // Школа грибоводства. - 2016. - № 1. - С. 36-39
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Про Нестеренко, Н. Органолептичні властивості культивованих печериць під час заморожування [Текст] : библиография / Н. Нестеренко, А. Іванюта> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 34-36. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Овочівництво--Гриби--Зберігання та переробка продукції Аннотация: Проведено органолептичніу оцінку якості культивованих печериць залежно від раси, ступеня стиглості та способу їх розморожування. Встановлено сенсорні показники, найбільш придатні до заморожування та розморожування. Доп.точки доступа: Іванюта, А. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |