05
Про


    Отченашко, В.
    Вихід та харчова цінність м'яса перепелів [Текст] / В. Отченашко, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 35-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Дослідження впливу структуростабілізувальної композиції на якість шинкових продуктів в оболонці [Текст] / Л.У. Войцехівська, О.М. Старчевой, О.В. Франко // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 5. - С. 69-72.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Старчевой, О.М.; Франко, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)