Про Отченашко, В. Вихід та харчова цінність м'яса перепелів [Текст] / В. Отченашко, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 35-38.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. |
Віс Войцехівська, Л. У. Дослідження впливу структуростабілізувальної композиції на якість шинкових продуктів в оболонці [Текст] / Л.У. Войцехівська, О.М. Старчевой, О.В. Франко> // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 5. - С. 69-72.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Старчевой, О.М.; Франко, О.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |