Про Баль-Прилипко , Л. Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Біотехнологія Аннотация: Представлено результати комплексних досліджень щодо технічних параметрів сучасної біотехнології вариених ковбас із застосуванням біологічно активних інгредієнтів та бактеріальних препаратів на основі молочних і денітрифікуючих мікроорганізмів. Доп.точки доступа: Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Базарова, Ю. Г. Актуальность использования биоконсервантов в мясной отрасли [Текст] : библиография / Ю. Г. Базарова> // Мясной бизнес. - 2016, № 3. - С. 22-26
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Біотехнологія Аннотация: Растущий спрос потребителей на натуральные продукты высокого качества диктует необходимость в разработке и усовершенствовании технологии приемов обеспечения микробиологической безопасности мясных изделий. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |