05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Біотехнологія
Аннотация: Представлено результати комплексних досліджень щодо технічних параметрів сучасної біотехнології вариених ковбас із застосуванням біологічно активних інгредієнтів та бактеріальних препаратів на основі молочних і денітрифікуючих мікроорганізмів.


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Базарова, Ю. Г.
    Актуальность использования биоконсервантов в мясной отрасли [Текст] : библиография / Ю. Г. Базарова // Мясной бизнес. - 2016, № 3. - С. 22-26
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Біотехнологія
Аннотация: Растущий спрос потребителей на натуральные продукты высокого качества диктует необходимость в разработке и усовершенствовании технологии приемов обеспечения микробиологической безопасности мясных изделий.

Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)