05
Про


    Боднарчук, О.
    Вплив заквашувальних культур на молочно-жирові емульсії для кисловершкових паст [Текст] : библиография / О. Боднарчук, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 10-13.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукція тваринництва--Молочна промисловість
Аннотация: Заквашувальні культури використовують для створення кисломолочних паст пониженої жиронсті. Встановлено, що збільшення м.ч. жиру в молочно-жирових емільсіях сповільнює перебіг мікробіологічних процесів. При цьому знижується чисельність заквашувальної мікрофлори та кисллотність на 24-34%.


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)