Про Боднарчук, О. Вплив заквашувальних культур на молочно-жирові емульсії для кисловершкових паст [Текст] : библиография / О. Боднарчук, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 10-13.
Рубрики: Продукція тваринництва--Молочна промисловість Аннотация: Заквашувальні культури використовують для створення кисломолочних паст пониженої жиронсті. Встановлено, що збільшення м.ч. жиру в молочно-жирових емільсіях сповільнює перебіг мікробіологічних процесів. При цьому знижується чисельність заквашувальної мікрофлори та кисллотність на 24-34%. Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |