05
Ста


    Широбокова, А.
    Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід [Текст] : библиография / А. Широбокова // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - №2. - С. 68-70
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Віс


    Грищенко, Ф. В.
    Розвиток європейських і національних стандартів щодо харчових продуктів [Текст] / Ф. В. Грищенко // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 56-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Мяс


    Чулкова, Н. А.
    Внедрение международной системы ХАСПП в технологии производства пищевых добавок в ЗАО "Компания МИЛОРД" [Текст] / Н. А. Чулкова, Н. Б. Бубеева // Мясной бизнес. - 2011. - № 11. - С. 42-44
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Бубеева, Н. Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)

05
Суч


   
    Безопасность пищевой продукции в Украине [Текст] // Сучасна ветеринарна медицина. - 2012. - № 1. - С. 4-6
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Всё


    Газизов, А. Г.
    Индустрия халяль в 2011 году [Текст] / А. Г. Газизов, Ю. И. Риков // Всё о мясе. - 2011. - № 6. - С. 46-48
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Риков, Ю. И.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Мир


   
    Пищевая безопасность как приоритет [Текст] : выступление Е. Косюк на форуме по пищевой безопасности // Мир продуктов. - 2012. - № 1. - С. 8-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Мяс


   
    НАССР - пищевая промышленность НАССР (Hazard Analysis and Criticai Control Point - анализ рисков и критические контрольные точки) - Система обеспечения безопасности пищевых продуктов [Текст] // Мясной бизнес. - 2012. - № 3. - С. 13
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Борисова, І.
    Технічні регламенти - крок до європейських стандартів [Текст] / І. Борисова // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 4. - С. 6-7
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мол


   
    Система оцінки безпечності харчової продукції за критичними контрольними точками [Текст] // Молокопереробка. - 2011. - № 12. - С. 18-21.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість
Аннотация: Система НАССР


05
Про


   
    Международный стандарт безопасности пищевой продукции IFS [Текст] // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 5. - С. 68-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Крицька, Е.
    Вимоги щодо розробки та оформлення технічних умов на харчову продукції Проведення існуючих на підприємствах ТУ до вимог ДСТУ [Текст] / Е. Крицька // Мясной бизнес. - 2012. - № 8. - С. 10-11
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Рудик, Т.
    ISO, HACCP чи чесне слово виробника? [Текст] / Т. Рудик // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 9. - С. 8-9.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Ста


    Кісель, С.
    Порівняння національної законодавчої бази України та Європейського Союзу щодо безпечності харчової продукції [Текст] / С. Кісель // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2012. - № 4. - С. 57-62.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Бочковская, Е.
    Молоко и мясо - теперь со знаком "эко" [Текст] / Е. Бочковская // Мясной бизнес. - 2012. - № 10. - С. 13-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Тва


    Кравченко, О. І.
    Знак екологічного маркування - визначення екологічної досконалості продукту [Текст] / О. І. Кравченко, Н. М. Бейдик, М. В. Козловська // Тваринництво сьогодні. - 2012. - № 8. - С. 8-13
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Бейдик, Н. М.; Козловська, М. В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Березова, С. С.
    Впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР [Текст] / С. С. Березова, Є. Є. Матусевич // Мясной бизнес. - 2012. - № 2. - С. 60-62.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Матусевич, Є.Є.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мир


   
    Форматы описания и нормирования требований. Система информации о показателях и требованиях к пищевой продукции [Текст] // № 1. - С. 59-86.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість
Аннотация: В статті використані окремі положення з проекту цього нац. стандарту РФ

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Суч


    Вервейко, Б. Н.
    Компания "ФИДЛАЙФ" - внедрение системы менеджмента безопасности пищевой продукции в соответствии с требованиями Международного стандарта ISO 22000-2005 [Текст] / Б. Н. Вервейко, В. А. Кучеров // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 18-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Кучеров, В. А.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Боровіков, О. Я.
    Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Мясное дело . - 2013. - № 7. - С. 12-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Антоненко, Н. Л.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мол


    Боровіков, О. Я.
    Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Молочное дело. - 2013. - № 8/9. - С. 16-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Антоненко, Н. Л.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)