Ста Наступне покоління стандарту ISO 14001: три запитання і правило 3C's [Текст] : библиография> // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - №2. - С. 15-18
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободных экз. нет |
Про Хомічак, Л. Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 4-7
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Гуменюк, Г.; Баль-ПРилипко, Л.; Слива, Ю. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Ста Вяткін, О. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів [Текст] : библиография / О. Вяткін, Р. Гапонова> // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - № 3. - С. 43-45
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Гапонова, Р. Экземпляры всего: 1 Ф-6 (1) Свободных экз. нет |
Ста Ролько, О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [Текст] : библиография / О. Ролько> // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - № 3. - С. 55-57
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 Ф-6 (1) Свободных экз. нет |
Ста Мазуренко, І. Соки дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості [Текст] : библиография / І. Мазуренко> // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - № 3. - С. 58-60
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 Ф-6 (1) Свободных экз. нет |
Нас Бельдій, М.. Сертифікація насіння для міжнародної торгівлі [Текст] : библиография / Н. Бельдій> // Насінництво. - 2010. - №7. - С. 2-4
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Михайлов, Ю. Реформа системи безпеки продуктів харчування чи випорожнення наших гаманців [Текст] / Ю. Михайлов> // Пропозиція. - 2011. - № 6. - С. 62-64
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Бредіхін, Л. Чому українську продукцію в ЄС вважають безпечною [Текст] / Л. Бредіхін, М. Самаріна> // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 126-127
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Самаріна, М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Гуменюк, Г. Д. Про гармонізацію в Україні вимог деяких директив ЄС щодо якості і безпеки харчових та кормових продуктів [Текст] / Г.Д. Гуменюк> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.75. - С. 70-75
Экземпляры всего: 10 ЧЗ-4 (1), Ф-12 (4), НФ (5) Свободны: ЧЗ-4 (1), Ф-12 (4), НФ (5) |
Мол Кабаков, Ю. Б. Розробляємо і впроваджуємо СМЯ: крок за кроком [Текст] / Ю.Б. Кабаков> // Молочное дело. - 2007. - №10. - С. 54-55
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мол Кабаков, Ю. Б. Розробляємо і впроваджуємо СМЯ: крок за кроком [Текст] / Ю.Б. Кабаков> // Молочное дело. - 2007. - №9. - С. 54
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мир Нильсен, Э. Безопасность потребительской продукции [Текст] / Э. Нильсен> // Мир стандартов. - 2013. - № 7. - С. 44-47.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції |
Суч Крайенбринк, Э. Я. На пути к европейским стандартам продовольственной безопасности [Текст] / Э. Я. Крайенбринк> // Сучасна ветеринарна медицина. - 2013. - № 6. - С. 8-9.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Суч "Актуальні проблеми ветеринарної медицини у забезпеченні продовольчої безпеки та ветеринарного благополуччя в умовах глобальної трансформації" [Текст]> // Сучасна ветеринарна медицина. - 2013. - № 6. - С. 17.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Аннотация: 6 листопада 2013 р. на базі Навч.-наук. ін-ту вет. медицини та якості і безпеки продукції тваринництва було проведено 7-му секцію Міжнародної наук. конф. "Біоресурси планети та біобезпека навколишнього середовища: проблеми та перспективи", присвячену 115-річчю НУБіП України та 15-річчю GCHERA. В ній взяли участь 246 фахівців. Було представлено 110 доповідей. Подано фото президії конференції : Достоєвський П.П., , Цвіліховський М.І. та ін. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Боровіков, О. Я. Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко> // Мясное дело . - 2013. - № 8/9. - С. 11-13.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Антоненко, Н.Л. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Мир На пути в Европу [Текст]> // Мир продуктов. - 2013. - № 9. - С. 6-8.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Ста Віткін, Л. Як визначити ступінь небезпеки продукції [Текст] / Л. Віткін, С. Лапач> // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2007. - № 2. - С. 48-54
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Лапач, С. |
Мир Плющевский, М. Б. Основные положения выступлений участников "круглого стола" на тему "Актуальные вопросы продовольственной безопасности России" [Текст] / М. Б. Плющевский> // Мир стандартов. - 2014. - № 5
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Вет Ісаєнко, В. Проект ЄС щодо безпечності харчових продуктів [Текст] / В. Ісаєнко> // Ветеринарна медицина України. - 2014. - № 8. - С. 4-5.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Аннотация: 4 липня 2014 р. відбулося відкриття Проекту ЄС "Удосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні" за ініціативи Держ. ветеринарної та фітосанітаної служби України , Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоровя України, департаменту митної справи Міністерства доходів і зборів України. Экземпляры всего: 2 (1), Філія 12-го корпусу (1) Свободны: (1), Філія 12-го корпусу (1) |
Мяс Баль-Прилипко , Л. В. Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Л. О. Нестерова, О. П. Сокирко> // Мясное дело. - 2014. - № 3/4. - С. 17-19.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Нестерова, Л. О.; Сокирко, О. П. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |