05
Ста


   
    Наступне покоління стандарту ISO 14001: три запитання і правило 3C's [Текст] : библиография // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - №2. - С. 15-18
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Про


    Хомічак, Л.
    Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 4-7
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.; Баль-ПРилипко, Л.; Слива, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет

05
Ста


    Вяткін, О.
    Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів [Текст] : библиография / О. Вяткін, Р. Гапонова // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - № 3. - С. 43-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Гапонова, Р.
Экземпляры всего: 1
Ф-6 (1)
Свободных экз. нет

05
Ста


    Ролько, О.
    Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови [Текст] : библиография / О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - № 3. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-6 (1)
Свободных экз. нет

05
Ста


    Мазуренко, І.
    Соки дитячого харчування: основні загальні вимоги до контролювання якості [Текст] : библиография / І. Мазуренко // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - № 3. - С. 58-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-6 (1)
Свободных экз. нет

05
Нас


    Бельдій, М..
    Сертифікація насіння для міжнародної торгівлі [Текст] : библиография / Н. Бельдій // Насінництво. - 2010. - №7. - С. 2-4
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Про


    Михайлов, Ю.
    Реформа системи безпеки продуктів харчування чи випорожнення наших гаманців [Текст] / Ю. Михайлов // Пропозиція. - 2011. - № 6. - С. 62-64
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Про


    Бредіхін, Л.
    Чому українську продукцію в ЄС вважають безпечною [Текст] / Л. Бредіхін, М. Самаріна // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 126-127
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Самаріна, М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

006.034(477):614.26/.29+636.085/.087
Нац


    Гуменюк, Г. Д.
    Про гармонізацію в Україні вимог деяких директив ЄС щодо якості і безпеки харчових та кормових продуктів [Текст] / Г.Д. Гуменюк // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.75. - С. 70-75
УДК
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 10
ЧЗ-4 (1), Ф-12 (4), НФ (5)
Свободны: ЧЗ-4 (1), Ф-12 (4), НФ (5)

05
Мол


    Кабаков, Ю. Б.
    Розробляємо і впроваджуємо СМЯ: крок за кроком [Текст] / Ю.Б. Кабаков // Молочное дело. - 2007. - №10. - С. 54-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мол


    Кабаков, Ю. Б.
    Розробляємо і впроваджуємо СМЯ: крок за кроком [Текст] / Ю.Б. Кабаков // Молочное дело. - 2007. - №9. - С. 54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мир


    Нильсен, Э.
    Безопасность потребительской продукции [Текст] / Э. Нильсен // Мир стандартов. - 2013. - № 7. - С. 44-47.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


05
Суч


    Крайенбринк, Э. Я.
    На пути к европейским стандартам продовольственной безопасности [Текст] / Э. Я. Крайенбринк // Сучасна ветеринарна медицина. - 2013. - № 6. - С. 8-9.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Суч


   
    "Актуальні проблеми ветеринарної медицини у забезпеченні продовольчої безпеки та ветеринарного благополуччя в умовах глобальної трансформації" [Текст] // Сучасна ветеринарна медицина. - 2013. - № 6. - С. 17.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції
Аннотация: 6 листопада 2013 р. на базі Навч.-наук. ін-ту вет. медицини та якості і безпеки продукції тваринництва було проведено 7-му секцію Міжнародної наук. конф. "Біоресурси планети та біобезпека навколишнього середовища: проблеми та перспективи", присвячену 115-річчю НУБіП України та 15-річчю GCHERA. В ній взяли участь 246 фахівців. Було представлено 110 доповідей. Подано фото президії конференції : Достоєвський П.П., , Цвіліховський М.І. та ін.

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Боровіков, О. Я.
    Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Мясное дело . - 2013. - № 8/9. - С. 11-13.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Антоненко, Н.Л.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Мир


   
    На пути в Европу [Текст] // Мир продуктов. - 2013. - № 9. - С. 6-8.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Ста


    Віткін, Л.
    Як визначити ступінь небезпеки продукції [Текст] / Л. Віткін, С. Лапач // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2007. - № 2. - С. 48-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Лапач, С.

05
Мир


    Плющевский, М. Б.
    Основные положения выступлений участников "круглого стола" на тему "Актуальные вопросы продовольственной безопасности России" [Текст] / М. Б. Плющевский // Мир стандартов. - 2014. - № 5
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Вет


    Ісаєнко, В.
    Проект ЄС щодо безпечності харчових продуктів [Текст] / В. Ісаєнко // Ветеринарна медицина України. - 2014. - № 8. - С. 4-5.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції
Аннотация: 4 липня 2014 р. відбулося відкриття Проекту ЄС "Удосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні" за ініціативи Держ. ветеринарної та фітосанітаної служби України , Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства охорони здоровя України, департаменту митної справи Міністерства доходів і зборів України.

Экземпляры всего: 2
(1), Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: (1), Філія 12-го корпусу (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Л. О. Нестерова, О. П. Сокирко // Мясное дело. - 2014. - № 3/4. - С. 17-19.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Нестерова, Л. О.; Сокирко, О. П.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)