Про Прокопенко, И. Без вина виноватые [Текст] : библиография / И. Прокопенко> // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №2. - С. 66-67
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство |
Віс Байлук, С. І. Вплив умов вирощування яблуні на хімічний склад плодів для виробництва сидру [Текст] : библиография / С. І. Байлук> // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 58-61
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хра Ткаченко, Р. Н. Влияние вибрационной обработки мезги винограда Виорика на химический состав виноматериалов [Текст] / Р. Н. Ткаченко, В. Т. Христюк, А. И. Смелягин> // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 10. - С. 52-55
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Христюк, В.Т.; Смелягин, А.И. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Христюк, В. Т. Особенности технологии вина типа портвейна из перспективных красных и белых сортов винограда [Текст] / В. Т. Христюк, Р. В. Алексеева, Л. Н. Узун> // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 10. - С. 65-67
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Алексеева, Р.В.; Узун, Л.Н. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Нац Войцехівський, В. І. Формування сортового аромату яблучних вин [Текст] / В. І. Войцехівський, А. Ю. Токар, Л. М. Кюрчева> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 239-242
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Токар, А.Ю.; Кюрчева, Л.М. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Токар, А. Ю. Взаємозв'язок компонентів хімічного складу соків з плодів яблуні, вирощених в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 242-246
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Док Аралина, А. А. Анализ и оптимизация технологического процесса извлечения флавоноидов из виноградных выжимок [Текст] / А. А. Аралина, М. А. Селимов, В. В. Садовой> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 2. - С. 55-57
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Селимов, М. А.; Садовой, В. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ово Литовченко, А. М. Плодовое вино - полезно и хмельно [Текст] / А. М. Литовченко, А. Е. Токарь, В. И. Войцеховский> // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 52-54
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Токарь, А.Е.; Войцеховский, В.И. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Лисенко, М. В. Культура споживання алкогольних напоїв та зростання попиту на винопродукцію [Текст] / М.В. Лисенко> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2006. - Вип. 97. - С. 319-323
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 10 НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (3) Свободны: НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (3) |
Нац Литовченко, О. М. Вплив технологічних прийомів на якість грушевих виноматеріалів [Текст] / О. М. Литовченко> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2007. - Вип.105. - С. 233-236.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 10 НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1) Свободны: НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1) |
Нац Токар, А. Ю. Розроблення технології вина "Скарби Софії" [Текст] / А. Ю. Токар> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2007. - Вип.105. - С. 241-243.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 10 НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1) Свободны: НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1) |
Нац Литовченко, О. М. Покращання біохімічного складу компонентів для плодово-ягідних вин [Текст] / О. М. Литовченко, В. І. Войцехівська> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 24. - С. 165-170
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Войцехівська, В. І. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Нац Семаков, В. П. Обробка новими ферментними препаратами важкоосвітлювальних кріплених виноматеріалів [Текст] / В. П. Семаков, О. В. Покровський [и др.]> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 24. - С. 170-173
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Покровський , О. В.; Макаров, О. С.; Вада, В. П.; Литовченко, Н. О. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Віс Авідзба, А. М. Наукове забезпечення виноробної галузі України [Текст] / А.М. Авідзба> // Вісник аграрної науки. - 2006. - №12. - С. 48-52
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Савула, Я. Г. Математичне моделювання процесів бродіння виноградного сусла з урахуванням температурного режиму [Текст] / Я.Г. Савула, М.В. Щербатий, Я.Є. Мацьонг, В.Г. Гержикова и др> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 6. - С. 51-57
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Щербатий, М.В.; Мацьонг, Я.Є.; Гержикова, В.Г.; Жилякова, Т.О.; Сластя, Є.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Загоруйко, В. О. Установка для прискореної стабілізації виноматеріалів [Текст] : библиография / В.О. Загоруйко, В.О. Виноградов, В.А. Бойко, Н.Б. Чаплигіна> // Вісник аграрної науки. - 2005. - №9. - С. 58-60
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Виноградов, В.О.; Бойко, В.А.; Чаплигіна, Н.Б. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Про Амеличкина, А. Как отличить натуральное вино от фальсификата [Текст] / А. Амеличкина> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 6. - С. 32
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Ово Войцеховский, В. И. Переработка винограда [Текст] / В. И. Войцеховский> // Овощи и фрукты. - 2014. - № 1. - С. 72-81
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Зем Литовченко, О. Складемо уяву про потенціал вітчизняного плодово-ягідного виноробства та можливості випуску унікальних безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності [Текст] / О. Литовченко> // Зерно і хліб. - 2014. - № 2. - С. 77-79
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Дунаєвська, О. В. Порівняльна характеристика вмісту біологічно активних речовин і мінерального складу ординарних вин каберне, кагор та напою з аличі Героант [Текст] / О. В. Дунаєвська, О. А. Гребенникова, Г. М. Латишева> // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 5. - С. 53-58
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Гребенникова, О. А.; Латишева, Г. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |