05
Про


    Прокопенко, И.
    Без вина виноватые [Текст] : библиография / И. Прокопенко // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №2. - С. 66-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


05
Віс


    Байлук, С. І.
    Вплив умов вирощування яблуні на хімічний склад плодів для виробництва сидру [Текст] : библиография / С. І. Байлук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 58-61
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Ткаченко, Р. Н.
    Влияние вибрационной обработки мезги винограда Виорика на химический состав виноматериалов [Текст] / Р. Н. Ткаченко, В. Т. Христюк, А. И. Смелягин // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 10. - С. 52-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Христюк, В.Т.; Смелягин, А.И.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Христюк, В. Т.
    Особенности технологии вина типа портвейна из перспективных красных и белых сортов винограда [Текст] / В. Т. Христюк, Р. В. Алексеева, Л. Н. Узун // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 10. - С. 65-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Алексеева, Р.В.; Узун, Л.Н.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Формування сортового аромату яблучних вин [Текст] / В. І. Войцехівський, А. Ю. Токар, Л. М. Кюрчева // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 239-242
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Токар, А.Ю.; Кюрчева, Л.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)

06
Нац


    Токар, А. Ю.
    Взаємозв'язок компонентів хімічного складу соків з плодів яблуні, вирощених в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 242-246
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)

05
Док


    Аралина, А. А.
    Анализ и оптимизация технологического процесса извлечения флавоноидов из виноградных выжимок [Текст] / А. А. Аралина, М. А. Селимов, В. В. Садовой // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 2. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Селимов, М. А.; Садовой, В. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Ово


    Литовченко, А. М.
    Плодовое вино - полезно и хмельно [Текст] / А. М. Литовченко, А. Е. Токарь, В. И. Войцеховский // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 52-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Токарь, А.Е.; Войцеховский, В.И.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Нац


    Лисенко, М. В.
    Культура споживання алкогольних напоїв та зростання попиту на винопродукцію [Текст] / М.В. Лисенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2006. - Вип. 97. - С. 319-323
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 10
НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (3)
Свободны: НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (3)

06
Нац


    Литовченко, О. М.
    Вплив технологічних прийомів на якість грушевих виноматеріалів [Текст] / О. М. Литовченко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2007. - Вип.105. - С. 233-236.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 10
НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1)
Свободны: НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1)

06
Нац


    Токар, А. Ю.
    Розроблення технології вина "Скарби Софії" [Текст] / А. Ю. Токар // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2007. - Вип.105. - С. 241-243.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 10
НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1)
Свободны: НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1)

06
Нац


    Литовченко, О. М.
    Покращання біохімічного складу компонентів для плодово-ягідних вин [Текст] / О. М. Литовченко, В. І. Войцехівська // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 24. - С. 165-170
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Войцехівська, В. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

06
Нац


    Семаков, В. П.
    Обробка новими ферментними препаратами важкоосвітлювальних кріплених виноматеріалів [Текст] / В. П. Семаков, О. В. Покровський [и др.] // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 24. - С. 170-173
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Покровський , О. В.; Макаров, О. С.; Вада, В. П.; Литовченко, Н. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Віс


    Авідзба, А. М.
    Наукове забезпечення виноробної галузі України [Текст] / А.М. Авідзба // Вісник аграрної науки. - 2006. - №12. - С. 48-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Савула, Я. Г.
    Математичне моделювання процесів бродіння виноградного сусла з урахуванням температурного режиму [Текст] / Я.Г. Савула, М.В. Щербатий, Я.Є. Мацьонг, В.Г. Гержикова и др // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 6. - С. 51-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Щербатий, М.В.; Мацьонг, Я.Є.; Гержикова, В.Г.; Жилякова, Т.О.; Сластя, Є.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Загоруйко, В. О.
    Установка для прискореної стабілізації виноматеріалів [Текст] : библиография / В.О. Загоруйко, В.О. Виноградов, В.А. Бойко, Н.Б. Чаплигіна // Вісник аграрної науки. - 2005. - №9. - С. 58-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Виноградов, В.О.; Бойко, В.А.; Чаплигіна, Н.Б.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Про


    Амеличкина, А.
    Как отличить натуральное вино от фальсификата [Текст] / А. Амеличкина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 6. - С. 32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Ово


    Войцеховский, В. И.
    Переработка винограда [Текст] / В. И. Войцеховский // Овощи и фрукты. - 2014. - № 1. - С. 72-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зем


    Литовченко, О.
    Складемо уяву про потенціал вітчизняного плодово-ягідного виноробства та можливості випуску унікальних безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності [Текст] / О. Литовченко // Зерно і хліб. - 2014. - № 2. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Дунаєвська, О. В.
    Порівняльна характеристика вмісту біологічно активних речовин і мінерального складу ординарних вин каберне, кагор та напою з аличі Героант [Текст] / О. В. Дунаєвська, О. А. Гребенникова, Г. М. Латишева // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 5. - С. 53-58
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Гребенникова, О. А.; Латишева, Г. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)