05
Хра


    Соц, С. М.
    Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса [Текст] / С. М. Соц, О. С. Волошенко, І. О. Кустов // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 10. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Волошенко, О.С.; Кустов, І.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Шутенко, Є. І.
    Особливості переробки підготовленого зерна нуту в крупи [Текст] / Є. І. Шутенко, Н. З. Москвіна // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 12. - С. 43-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Москвіна, Н.З.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Верищинский, А. П.
    Совершенствование переработки проса в пшено шлифованное [Текст] / А. П. Верищинский, Ю. Б. Пирус, Н. С. Музыка, А. В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 2. - С. 32-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Пирус, Ю.Б.; Музыка, Н.С.; Шевченко, А.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Урубков, С. А.
    Перспективные технологические решения производства макаронной муки из зерна тритикале, и применение продуктов его переработки при изготовлении макаронных изделий [Текст] / С. А. Урубков, С. О. Смирнов // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 2. - С. 34-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Смирнов, С.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Соц, С. М.
    Розширення асортименту вівсяних харчових продуктів [Текст] / С. М. Соц, О. С. Волошенко, І. О. Кустов // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 2. - С. 38-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Волошенко, О.С.; Кустов, І.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Про


    Осокіна, Н.
    Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи в умовах Правобережного Лісостепу [Текст] / Н. Осокіна, К. Костецька // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 25-29. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво
Аннотация: Дослідено технологічні властивості зерна кукурудзи для виробництва крупи


Доп.точки доступа:
Костецька, К.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Хра


    Верещинський, О. П.
    Практика вдосконалення технології виробництва круп із гороху [Текст] : библиография / О. П. Верещинський, О. В. Шевченко // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 9. - С. 42-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Шевченко, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Зверев, С. В.
    Шелушение зерна белого люпина [Текст] : библиография / С. В. Зверев, Р. Х. Кандроков, А. А. Стариченков // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 9. - С. 45-47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Кандроков, Р.Х.; Стариченков, А.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Марьин, В. А.
    Сушилка непрерывного потока конвейерного типа для сушки хлопьев овсяных "Геркулес" [Текст] : библиография / В. А. Марьин, И. В. Нечаев, И. Н. Павлов // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 11. - С. 55-59. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво
Кл.слова (ненормированные):
механические свойства -- температура -- влажность


Доп.точки доступа:
Нечаев, И.В.; Павлов, И.Н.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Жигунов, Д. О.
    Збалансований хімічний склад - основа для нових зернових продуктів [Текст] : библиография / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, В. Т. Гулавський, І. О. Кустов // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 3. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Соц, С.М.; Гулавський, В.Т.; Кустов, І.О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Хра


    Жигунов, Д. О.
    Ячмінь у вітчизняній круп'яній промисловості: перспективи та нові можливості для використання [Текст] : библиография / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, І. О. Кустов, С. В. Колісніченко // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 5. - С. 39-41
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Соц, С.М.; Кустов, І.О.; Колісніченко, С.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Хра


    Чиркова, Л. В.
    Технология выработки крупы из тритикале [Текст] : библиография / Л. В. Чиркова, И. А. Панкратьева, С. В. Зверев, О. В. Политуха // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 1. - С. 38-40.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Круп'яне виробництво


Доп.точки доступа:
Панкратьева, И.А.; Зверев, С.В.; Политуха, О.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)