05
Агр


    Бобер, А. В.
    Зміни вмісту та складу ефірної олії гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : библиография / А. В. Бобер // Аграрна наука і освіта. - 2008. - Т.9, № 3-4. - С. 68-72
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Рибалка, О.
    Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю [Текст] : библиография / О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 52-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Лінчевський, А.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Вес


    Лазарев, В. Д.
    Сепарация вторичного пара в вакуум-выпарной установке для сгущения квасного сусла [Текст] : библиография / В. Д. Лазарев, Д. А. Ивахненко // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2008. - № 6. - С. 85-86
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Ивахненко, Д.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Нац


    Бобер, А. В.
    Вплив способів і режимів зберігання гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірських сортів на зміни поліфенольних речовин [Текст] : библиография / А. В. Бобер // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.123. - С. 234-240
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


05
Віс


    Проценко, Л. В.
    Вплив окиснення гірких речовин хмелю на якість пива [Текст] : библиография / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, В. І. Бармакова // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 64-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Венгер, О.О.; Бармакова, В.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

663.531
Хра


    Крикунова, Л. Н.
    Технология этанола на основе получения и сбраживание концентрированного сусла из ИК-обработанного ячменя. Часть ІІ. Оптимизация процесса получения сусла [Текст] : библиография / Л. Н. Крикунова, Л. И. Сумина // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 4. - С. 49-54
УДК
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Сумина, Л.И.

05
Хра


    Хоконова, М. Б.
    Влияние способов сушки ячменя на качество зерна, солода и пивного сусла [Текст] : библиография / М. Б. Хоконова, М. В. Кашукоев // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 9. - С. 21-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Кашукоев, М.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Латыпов, И. А.
    Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей [Текст] : библиография / И. А. Латыпов, М. К. Герасимов // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 10. - С. 37-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Герасимов, М.К.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Миколів, І. М.
    Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодів [Текст] : библиография / І. М. Миколів, О. О. Бойко, А. І. Соколенко // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 12. - С. 45-47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Бойко, О.О.; Соколенко, А.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Вес


    Герасимова, А. И.
    Оценка пивоваренных качеств сортов озимого ячменя [Текст] : библиография / А. И. Герасимова // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2009. - № 6. - С. 60-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хар


    Наливайко, К.
    Зброджування медового сусла [Текст] : библиография / К. Наливайко, В. Прибильський // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 11/12. - С. 17-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Прибильський, В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хар


    Рідкоус, В.
    Підвищення бродильної активності [Текст] : библиография / В. Рідкоус, А. Куц, К. Гетманюк // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 1. - С. 21-22
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Куц, А.; Гетманюк, К.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хар


    Мелетьєв, А.
    Асортимент і біологічна цінність пива [Текст] : библиография / А. Мелетьєв, З. Романова, Г. Бартош // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 1. - С. 23-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Романова, З.; Бартош, Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Тишин, В. Б.
    Влияние кислорода на кинетику биологических процессов при сбраживании пивного сусла [Текст] : библиография / В. Б. Тишин // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - № 4. - С. 29-32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Кошова, В. М.
    Одержання пшеничного солоду для пивоваріння [Текст] : библиография / В. М. Кошова // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9. - С. 50-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Каперльянц, Л. В.
    Получение концентрата B-глюкана из ячменя [Текст] / Л. В. Каперльянц, А. С. Шунько // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 40-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Шунько, А.С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Савченко, Т. В.
    Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодопророщення [Текст] / Т. В. Савченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 3. - С. 54-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Соколенко, А. І
    Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря [Текст] / А.І Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Максименко, І.Ф.; Бойко, О.О.; Білик, О.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Ємельянова, Н. О.
    Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду [Текст] / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 62-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Мукоїд, Р.М.; Чумакова, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Дерій, О. І.
    Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння [Текст] / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Мелетьєв, А.Є.; Бондар, М.В.; Захарченко, С.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)