Агр Бобер, А. В. Зміни вмісту та складу ефірної олії гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання [Текст] : библиография / А. В. Бобер> // Аграрна наука і освіта. - 2008. - Т.9, № 3-4. - С. 68-72
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Зер Рибалка, О. Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю [Текст] : библиография / О. Рибалка, А. Лінчевський> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 52-53
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Лінчевський, А. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) |
Вес Лазарев, В. Д. Сепарация вторичного пара в вакуум-выпарной установке для сгущения квасного сусла [Текст] : библиография / В. Д. Лазарев, Д. А. Ивахненко> // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2008. - № 6. - С. 85-86
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Ивахненко, Д.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Бобер, А. В. Вплив способів і режимів зберігання гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірських сортів на зміни поліфенольних речовин [Текст] : библиография / А. В. Бобер> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.123. - С. 234-240
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння |
Віс Проценко, Л. В. Вплив окиснення гірких речовин хмелю на якість пива [Текст] : библиография / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, В. І. Бармакова> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 64-67
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Венгер, О.О.; Бармакова, В.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хра Крикунова, Л. Н. Технология этанола на основе получения и сбраживание концентрированного сусла из ИК-обработанного ячменя. Часть ІІ. Оптимизация процесса получения сусла [Текст] : библиография / Л. Н. Крикунова, Л. И. Сумина> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 4. - С. 49-54
Доп.точки доступа: Сумина, Л.И. |
Хра Хоконова, М. Б. Влияние способов сушки ячменя на качество зерна, солода и пивного сусла [Текст] : библиография / М. Б. Хоконова, М. В. Кашукоев> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 9. - С. 21-23
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Кашукоев, М.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Хра Латыпов, И. А. Энергосберегающая технология производства сухих кормовых дрожжей [Текст] : библиография / И. А. Латыпов, М. К. Герасимов> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 10. - С. 37-39
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Герасимов, М.К. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Хра Миколів, І. М. Енергетичні трансформації матеріальних потоків у виробництві солодів [Текст] : библиография / І. М. Миколів, О. О. Бойко, А. І. Соколенко> // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 12. - С. 45-47
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Бойко, О.О.; Соколенко, А.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Вес Герасимова, А. И. Оценка пивоваренных качеств сортов озимого ячменя [Текст] : библиография / А. И. Герасимова> // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2009. - № 6. - С. 60-62
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хар Наливайко, К. Зброджування медового сусла [Текст] : библиография / К. Наливайко, В. Прибильський> // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № 11/12. - С. 17-19
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Прибильський, В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хар Рідкоус, В. Підвищення бродильної активності [Текст] : библиография / В. Рідкоус, А. Куц, К. Гетманюк> // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 1. - С. 21-22
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Куц, А.; Гетманюк, К. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хар Мелетьєв, А. Асортимент і біологічна цінність пива [Текст] : библиография / А. Мелетьєв, З. Романова, Г. Бартош> // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - № 1. - С. 23-25
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Романова, З.; Бартош, Г. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хра Тишин, В. Б. Влияние кислорода на кинетику биологических процессов при сбраживании пивного сусла [Текст] : библиография / В. Б. Тишин> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - № 4. - С. 29-32
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Хра Кошова, В. М. Одержання пшеничного солоду для пивоваріння [Текст] : библиография / В. М. Кошова> // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9. - С. 50-52
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Хра Каперльянц, Л. В. Получение концентрата B-глюкана из ячменя [Текст] / Л. В. Каперльянц, А. С. Шунько> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 40-43
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Шунько, А.С. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хра Савченко, Т. В. Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодопророщення [Текст] / Т. В. Савченко> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 3. - С. 54-57
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хра Соколенко, А. І Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря [Текст] / А.І Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко, О. А. Білик> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Максименко, І.Ф.; Бойко, О.О.; Білик, О.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду [Текст] / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 62-63
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Мукоїд, Р.М.; Чумакова, О.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Дерій, О. І. Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння [Текст] / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Мелетьєв, А.Є.; Бондар, М.В.; Захарченко, С.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |