Про Пученкова, С. Протеїн в кулінарній рибній продукції [Текст] / С. Пученкова, А. Виннов> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 12-14.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Доп.точки доступа: Виннов, А. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Голембовська, Н. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Доп.точки доступа: Саленко, Т.; Лебська, Т. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Про Сухенко , Ю. Механизация процесса филетирования черноморского бычка [Текст] : библиография / Ю. Сухенко , М. Муштрук, В. Дудченко> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 25-28. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Аннотация: Рассматривается современное состояние механизации процесса разделки азово-черноморского бычка. Доп.точки доступа: Муштрук, М.; Дудченко, В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Про Іванюта, А. Математичне моделювання інгредієнтного складу рибного желатину [Текст] : библиография / А. Іванюта> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 15-17.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Про Іванюта, А. Сенсорні показники якості рибних студнів на основі колагеновмісної сировини [Текст] : библиография / А. Іванюта> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 2. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Про Баль-Прилипко , Л. Пищевая и биологическая ценность черноморской травяной креветки Palaemon adspersus [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , С. Лебський> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 28-31. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Аннотация: Автори вказують на можливість комплексної переробки чорноморських креветок для виготовлення харчової, кормової продукції, ферментних препаратів та біологічно ефективних ліпідів. Доп.точки доступа: Лебський, С. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |