05
Про


    Коваль, А.
    От "А" до "Я" [Текст] / А. Коваль // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 2
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Хра


    Ковальов, О. В.
    Порівняльний аналіз вакуумно-випарного та конвективного охолодження капілярно-простих тіл [Текст] / О. В. Ковальов, В. М. Ковбаса // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 2. - С. 59-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Ковбаса, В.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Концептуальні підходи до оцінки процесу замішування тіста безлопатевим робочим органом [Текст] / І. Я. Стадник, М. І. Коневич // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 40-42
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Коневич, М.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Обґрунтування побудови досконалості тістомісильних машин [Текст] / І. Я. Стадник, М. Коневич // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 2. - С. 48-50
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Коневич, М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Зер


    Карабиньош, С.
    Пекарю - пекарево. Мини-пекарни: рынок, техническое обслуживание и ремонт [Текст] / С. Карабиньош, А. Новицкий // Зерно. - 2013. - № 6. - С. 128-134
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Новицкий, А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Чурсінов, Ю. О.
    Оцінка впливу роботи машин та обладнання на якість хлібобулочних виробів [Текст] / Ю. О. Чурсінов // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 3. - С. 32-34
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Про


    Деркач, А.
    Методика визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів [Текст] : библиография / А. Деркач, І. Стадник, С. Сухенко, В. П. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Стадник, І.; Сухенко, С.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

06
Нац


    Момотюк, В. В.
    Дослідження енергофективності функціонування елекротехнологічного виробництва хлібобулочної продукції з використанням когенераційного обладнання [Текст] : библиография / В. В. Момотюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - Вип. 268. - С. 166-175. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання

Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗН (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗН (2)