05
Мяс


    Козак, В.
    Ветеринарно-санітарні вимоги до технології переробки м'яса і субпродуктів [Текст] : библиография / В. Козак // Мясное дело. - 2007. - № 2. - С. 66-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарно-санітарна експертиза

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Мазур, Н. И.
    Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса при заболеввании крупного рогатого скота лейкозом [Текст] / Н.И. Мазур // Мясное дело . - 2007. - №4. - С. 18-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарно-санітарна експертиза

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


   
    Фотоанализ свинных полутуш [Текст] // Мясное дело . - 2007. - №4. - С. 30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарно-санітарна експертиза

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Масліков, М. М.
    Вплив способу охолодження свинини на її якість [Текст] / М.М. Масліков // Мясное дело . - 2007. - №4. - С. 52-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарно-санітарна експертиза

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)