Нау Завадська, О. В. Ефективність виробництва сухої моркви (Daucus carota) різних сортів [Текст] : библиография / О. В. Завадська, І. М. Бобось> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 340-344
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Морква Доп.точки доступа: Бобось, І.М. |
Нац Завадська, О. В. Підбір сортименту моркви для сушіння [Текст] / О. В. Завадська, І. М. Бобось> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 230-235
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури Доп.точки доступа: Бобось, І.М. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Скалецька , Л. Ф. Підбір коренеплодів буряка столового різних сортів для переробки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, Н. А. Ілюк> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 261-265. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Аннотация: Наведено результати вивчення основних товарних, біохімічних, органолептичних показників свіжих коренеплодів буряка столового, вирощених в умовах Лісостепу, залежно від сорту. Доп.точки доступа: Завадська, О. В.; Ілюк, Н. А. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |