05
Нау


    Завадська, О. В.
    Ефективність виробництва сухої моркви (Daucus carota) різних сортів [Текст] : библиография / О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 340-344
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Морква


Доп.точки доступа:
Бобось, І.М.

06
Нац


    Завадська, О. В.
    Підбір сортименту моркви для сушіння [Текст] / О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 230-235
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Бобось, І.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)

06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Підбір коренеплодів буряка столового різних сортів для переробки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, Н. А. Ілюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 261-265. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції
Аннотация: Наведено результати вивчення основних товарних, біохімічних, органолептичних показників свіжих коренеплодів буряка столового, вирощених в умовах Лісостепу, залежно від сорту.


Доп.точки доступа:
Завадська, О. В.; Ілюк, Н. А.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)