Віс Гузєв, І. В. Валове виробницво продукції тваринництва у країнах світу [Текст] / І.В. Гузєв, І.П. Петренко> // Вісник аграрної науки. - 2007. - №2. - С. 39-44
Рубрики: Тваринництво Доп.точки доступа: Петренко, І.П. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Гузєв, І. В. Рівень виробництва та споживання м'яса в країнах світу [Текст] / І.В. Гузєв, І.П. Петренко> // Вісник аграрної науки. - 2007. - №3. - С. 34-39
Рубрики: Тваринництво Доп.точки доступа: Петренко, І.П. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Агр Мошкина, С. В. Уровень структурных углеводов в рационах лактирующих коров и показатели превращения их в рубце [Текст] / С.В. Мошкина, А.С. Козлов, В. Дрохнер, М. Тафай, А. Маульбетш> // Аграрная наука. - 2006. - № 4. - С. 29-31
Рубрики: Тваринництво Доп.точки доступа: Козлов, А.С.; Дрохнер, В.; Тафай, М.; Маульбетш, А. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Повод, М. Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні [Текст] : библиография / М. Г. Повод> // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 3 (95). - С. 176-183. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Свинина Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |