Нац Сахацький, М. І. Виробництво м'яса бройлерів у світі: обсяги, технології, стан та перспективи [Текст] : библиография / М. І. Сахацький, Е. С. Абдулаєва> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 148-158. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Кл.слова (ненормированные): імпорт і експорт м'яса Аннотация: Досліджено динаміку обсягів виробництва та споживання курятини в країнах із розвиненим птахівництвом, визначено найпотужніших експортерів та імпортерів м'яса бройлерів, завбачено високу ймовірність географічних зсувів в індустрії птахопродуктів і певних змін у зовнішній торгівлі. Доп.точки доступа: Абдулаєва, Е. С. Экземпляры всего: 4 НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1) |