06
Нац


    Сахацький, М. І.
    Виробництво м'яса бройлерів у світі: обсяги, технології, стан та перспективи [Текст] : библиография / М. І. Сахацький, Е. С. Абдулаєва // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 148-158. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
імпорт і експорт м'яса
Аннотация: Досліджено динаміку обсягів виробництва та споживання курятини в країнах із розвиненим птахівництвом, визначено найпотужніших експортерів та імпортерів м'яса бройлерів, завбачено високу ймовірність географічних зсувів в індустрії птахопродуктів і певних змін у зовнішній торгівлі.


Доп.точки доступа:
Абдулаєва, Е. С.
Экземпляры всего: 4
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1)