Дос Пасько, О. В. Разработка новых технологий кисломолочных и молокосодержащих продуктов функционального питания [Текст] : библиография / О. В. Пасько> // Достижения науки и техники АПК. - 2009. - № 3. - С. 68-69
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хра Копысова, Т. С. Разработка молочнокислого продукта с использование отвара мяты [Текст] / Т. С. Копысова, Н. Ф. Ушакова> // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 6. - С. 67-68
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ушакова, Н.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Віс Кострицька, О. О. Дослідження біологічної цінності сиру кисломолочного [Текст] / О.О. Кострицька, І.О. Романчук> // Вісник аграрної науки. - 2008. - №7. - С. 51-54
Рубрики: Продукти тваринництва--Сир та сироварство Доп.точки доступа: Романчук, І.О. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Науменко, О. В. Використання бактеріальних препаратів Lactobacillis casei у виробництві функціональних продуктів [Текст] / О.В. Науменко, Н.Ф. Кігель> // Вісник аграрної науки. - 2008. - №6. - С. 57-61
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Кігель, Н.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Романчук, І. О. Білковий склад кислотно-сичужних згустків та сироватки при виробництві сиру [Текст] / І.О. Романчук, Я.Ф. Жукова, О.О. Кострицька> // Вісник аграрної науки. - 2008. - №4. - С. 70-71
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Жукова, Я.Ф.; Кострицька, О.О. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Кострицька, О. О. Дослідження мікроструктури та властивостей сиру кисломолочного [Текст] / О.О. Кострицька, О.Г. Кістень, І.О. Романчук> // Вісник аграрної науки. - 2007. - №9. - С. 55-58
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Кістень, О.Г.; Романчук, І.О. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Малова, В. В. Вплив захисних середовищ на збереження життєздатності та ферментативної активності заквашувальних культур для простокваші [Текст] / В.В. Малова, Н.Ф. Кігель> // Вісник аграрної науки. - 2006. - №8. - С. 65-68
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Кігель, Н.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Він Власенко, В. В. Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини [Текст] / В. В. Власенко, І. Г. Власенко [и др.]> // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - Вип. 3 (61) : Серія: Сільськогосподарські науки. - С. 153-155.
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Власенко, І.Г.; Новгородська, Н.В.; Крижак, Л.М.; Гусак, Є.А. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Віс Карпінська, О. І. Особливості культивування штамів лакто- і біфідобактерій із пробіотичними властивостями [Текст] / О.І. Карпінська, О.М. Рожанська, Н.І. Васильєва> // Вісник аграрної науки. - 2006. - №10. - С. 70-73
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Рожанська, О.М.; Васильєва, Н.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Карпінська, І. О. Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих і біфідобактерій [Текст] / І.О. Карпінська, О.М. Рожанська, Н.Ф. Кігель> // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 7. - С. 53-55
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Рожанська, О.М.; Кігель, Н.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Малова, В. В. Підбір заквашувальних культур для простокваші [Текст] / В.В. Малова, Н.М. Шульга, Н.Ф. Кігель> // Вісник аграрної науки. - 2005. - №11. - С. 65-68
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Шульга, Н.М.; Кігель, Н.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Віс Васильєва, Н. І. Відбір штамів біфідобактерій для збагачення функціональних кисломолочних продуктів [Текст] / Н.І. Васильєва, О.М. Рожанська> // Вісник аграрної науки. - 2005. - №11. - С. 69-71
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Рожанська, О.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) |
Про Романчук, І. О. Закономірності формування кисломолочних згустків в молочних сумішах з гідролізованою лактозою та підвищеним вмістом сухих речовин [Текст] : библиография / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва, О. П. Гондар, Т. В. Рудакова> // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 107-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Аннотация: За рахунок збільшення концентрації глюкози та галактози підвищується солодкість продукту, що дає можливість уникнути використання сахарози у складі рецептур Доп.точки доступа: Моісеєва, Л. О.; Гондар, О. П.; Рудакова, Т. В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |