05
Дос


    Пасько, О. В.
    Разработка новых технологий кисломолочных и молокосодержащих продуктов функционального питания [Текст] : библиография / О. В. Пасько // Достижения науки и техники АПК. - 2009. - № 3. - С. 68-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Копысова, Т. С.
    Разработка молочнокислого продукта с использование отвара мяты [Текст] / Т. С. Копысова, Н. Ф. Ушакова // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 6. - С. 67-68
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ушакова, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Віс


    Кострицька, О. О.
    Дослідження біологічної цінності сиру кисломолочного [Текст] / О.О. Кострицька, І.О. Романчук // Вісник аграрної науки. - 2008. - №7. - С. 51-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Сир та сироварство


Доп.точки доступа:
Романчук, І.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Науменко, О. В.
    Використання бактеріальних препаратів Lactobacillis casei у виробництві функціональних продуктів [Текст] / О.В. Науменко, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2008. - №6. - С. 57-61
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Кігель, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Романчук, І. О.
    Білковий склад кислотно-сичужних згустків та сироватки при виробництві сиру [Текст] / І.О. Романчук, Я.Ф. Жукова, О.О. Кострицька // Вісник аграрної науки. - 2008. - №4. - С. 70-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Жукова, Я.Ф.; Кострицька, О.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Кострицька, О. О.
    Дослідження мікроструктури та властивостей сиру кисломолочного [Текст] / О.О. Кострицька, О.Г. Кістень, І.О. Романчук // Вісник аграрної науки. - 2007. - №9. - С. 55-58
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Кістень, О.Г.; Романчук, І.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Малова, В. В.
    Вплив захисних середовищ на збереження життєздатності та ферментативної активності заквашувальних культур для простокваші [Текст] / В.В. Малова, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2006. - №8. - С. 65-68
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Кігель, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

06
Він


    Власенко, В. В.
    Нові системи управління якістю та безпекою молока-сировини [Текст] / В. В. Власенко, І. Г. Власенко [и др.] // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - Вип. 3 (61) : Серія: Сільськогосподарські науки. - С. 153-155.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Власенко, І.Г.; Новгородська, Н.В.; Крижак, Л.М.; Гусак, Є.А.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

05
Віс


    Карпінська, О. І.
    Особливості культивування штамів лакто- і біфідобактерій із пробіотичними властивостями [Текст] / О.І. Карпінська, О.М. Рожанська, Н.І. Васильєва // Вісник аграрної науки. - 2006. - №10. - С. 70-73
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Рожанська, О.М.; Васильєва, Н.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Карпінська, І. О.
    Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих і біфідобактерій [Текст] / І.О. Карпінська, О.М. Рожанська, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2005. - № 7. - С. 53-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Рожанська, О.М.; Кігель, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Малова, В. В.
    Підбір заквашувальних культур для простокваші [Текст] / В.В. Малова, Н.М. Шульга, Н.Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2005. - №11. - С. 65-68
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Шульга, Н.М.; Кігель, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Васильєва, Н. І.
    Відбір штамів біфідобактерій для збагачення функціональних кисломолочних продуктів [Текст] / Н.І. Васильєва, О.М. Рожанська // Вісник аграрної науки. - 2005. - №11. - С. 69-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Рожанська, О.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Про


    Романчук, І. О.
    Закономірності формування кисломолочних згустків в молочних сумішах з гідролізованою лактозою та підвищеним вмістом сухих речовин [Текст] : библиография / І. О. Романчук, Л. О. Моісеєва, О. П. Гондар, Т. В. Рудакова // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 107-112. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість
Аннотация: За рахунок збільшення концентрації глюкози та галактози підвищується солодкість продукту, що дає можливість уникнути використання сахарози у складі рецептур


Доп.точки доступа:
Моісеєва, Л. О.; Гондар, О. П.; Рудакова, Т. В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)