05
Віс


    Шульга, Н. М.
    Склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру [Текст] : библиография / Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель // Вісник аграрної науки. - 2009. - №8. - С. 71-73
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Молочна промисловість--Якість продукції


Доп.точки доступа:
Боднарчук, О.В.; Кігель, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Віс


    Бондарчук, О. В.
    Особливості формування якісних показників закваски для кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 11. - С. 51-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Про


    Боднарчук, О.
    Вплив заквашувальних культур на молочно-жирові емульсії для кисловершкових паст [Текст] : библиография / О. Боднарчук, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 10-13.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукція тваринництва--Молочна промисловість
Аннотация: Заквашувальні культури використовують для створення кисломолочних паст пониженої жиронсті. Встановлено, що збільшення м.ч. жиру в молочно-жирових емільсіях сповільнює перебіг мікробіологічних процесів. При цьому знижується чисельність заквашувальної мікрофлори та кисллотність на 24-34%.


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)