Віс Шульга, Н. М. Склад мікрофлори кефірних грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру [Текст] : библиография / Н. М. Шульга, О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №8. - С. 71-73
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Молочна промисловість--Якість продукції Доп.точки доступа: Боднарчук, О.В.; Кігель, Н.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Віс Бондарчук, О. В. Особливості формування якісних показників закваски для кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук> // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 11. - С. 51-54
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Боднарчук, О. Вплив заквашувальних культур на молочно-жирові емульсії для кисловершкових паст [Текст] : библиография / О. Боднарчук, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 10-13.
Рубрики: Продукція тваринництва--Молочна промисловість Аннотация: Заквашувальні культури використовують для створення кисломолочних паст пониженої жиронсті. Встановлено, що збільшення м.ч. жиру в молочно-жирових емільсіях сповільнює перебіг мікробіологічних процесів. При цьому знижується чисельність заквашувальної мікрофлори та кисллотність на 24-34%. Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |