Віс Жукова, Я. Ф. Вплив теплової обробки на вміст летких ароматичних сполук у вершках [Текст] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 8. - С. 66-68
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Король, Ц. О.; Малова, В. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Рудакова, Т. В. Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукції [Текст] : библиография / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний> // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т.9, № 16. - С. 164-179.
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Вершки. Вершкові продукти Доп.точки доступа: Мінорова, А.В.; Крушельницька, Н. Л.; Наріжний, С.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |