05
Віс


    Жукова, Я. Ф.
    Вплив теплової обробки на вміст летких ароматичних сполук у вершках [Текст] / Я. Ф. Жукова, Ц. О. Король, В. В. Малова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 8. - С. 66-68
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Король, Ц. О.; Малова, В. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

333
Про


    Рудакова, Т. В.
    Наукові підходи щодо класифікації молочної десертної продукції [Текст] : библиография / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, Н. Л. Крушельницька, С. А. Наріжний // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т.9, № 16. - С. 164-179.
УДК
РУБ 333
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Вершки. Вершкові продукти


Доп.точки доступа:
Мінорова, А.В.; Крушельницька, Н. Л.; Наріжний, С.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)