05
Віс


    Тищенко, Л. М.
    Температурний режим дозрівання вершків для кисловершкового масла [Текст] : библиография / Л. М. Тищенко, О. В. Прокопчук, О. В. Король // Вісник аграрної науки. - 2010. - №8. - С. 66-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Прокопчук, О.В.; Король, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Бондарчук, О. В.
    Технологічні аспекти забезпечення якості кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук, О. В. Король, А. І. Савчук // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 6. - С. 70-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Король, О. В.; Савчук, А. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)