Віс Тищенко, Л. М. Температурний режим дозрівання вершків для кисловершкового масла [Текст] : библиография / Л. М. Тищенко, О. В. Прокопчук, О. В. Король> // Вісник аграрної науки. - 2010. - №8. - С. 66-67
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Прокопчук, О.В.; Король, О.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Бондарчук, О. В. Технологічні аспекти забезпечення якості кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук, О. В. Король, А. І. Савчук> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 6. - С. 70-71
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Король, О. В.; Савчук, А. І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |