05
Мяс


    Ваддер, К.
    Природный антиоксидант для продления срока годности продуктов из куриного мяса [Текст] / К. Ваддер // Мясная индустрия. - 2011. - № 10. - С. 22-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Харчові добавки

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Мяс


    Вороков, В. Х.
    Качество мяса птицы при использовании в кормах пробиотиков и антиоксидантов [Текст] / В. Х. Вороков, Р. Б. Темираев, А. А. Столбовская // Мясная индустрия. - 2011. - № 10. - С. 25-27
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Темираев, Р.Б.; Столбовская, А.А.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Отченашко, В.
    Вихід та харчова цінність м'яса перепелів [Текст] / В. Отченашко, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 35-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Мяс


    Стоцко, З. О.
    Визначення доброякісності м'яса птиці [Текст] / З.О. Стоцко, М.З. Паска // Мясной бизнес. - 2008. - №4. - С. 94
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість і безпека продукції


Доп.точки доступа:
Паска, М.З.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)