Мяс Ваддер, К. Природный антиоксидант для продления срока годности продуктов из куриного мяса [Текст] / К. Ваддер> // Мясная индустрия. - 2011. - № 10. - С. 22-24
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Харчові добавки Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Мяс Вороков, В. Х. Качество мяса птицы при использовании в кормах пробиотиков и антиоксидантов [Текст] / В. Х. Вороков, Р. Б. Темираев, А. А. Столбовская> // Мясная индустрия. - 2011. - № 10. - С. 25-27
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Темираев, Р.Б.; Столбовская, А.А. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Отченашко, В. Вихід та харчова цінність м'яса перепелів [Текст] / В. Отченашко, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 35-38.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. |
Мяс Стоцко, З. О. Визначення доброякісності м'яса птиці [Текст] / З.О. Стоцко, М.З. Паска> // Мясной бизнес. - 2008. - №4. - С. 94
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість і безпека продукції Доп.точки доступа: Паска, М.З. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |