05
Ефе


    Митчаотхаи, Ямлонг
    Свойства жирных кислот и качество мяса [Текст] : библиография / Ямлонг Митчаотхаи // Ефективне тваринництво. - 2009. - №1. - С. 38-40
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Левин, В.
    Влияние технических средств на качество мясных эмульсий [Текст] : библиография / В. Левин // Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 16-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 30-32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Всё
05 / Всё-Ф-12


    Дёмин, И.
    Управление качеством: необходимы интегрированные системы [Текст] : библиография / И. Дёмин, Г. Шальк // Всё о мясе. - 2009. - №4. - С. 26-28
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Шальк, Г.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет

05
Всё
05 / Всё-Ф-12


    Алексеев, А. Л.
    Оценка качества свинины [Текст] : библиография / А. Л. Алексеев, В. А. Баранников, О. Р. Барило // Всё о мясе. - 2009. - №4. - С. 38-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Баранников, В.А.; Барило, О.Р.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Масліков, М. М.
    Вплив способу охолодження свинини на її якість [Текст] : библиография / М. М. Масліков // Мясное дело . - 2010. - №4. - С. 15-18
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Мол


    Тихонова, Н.
    Способ прогнозирования качества говядины [Текст] / Н. Тихонова // Молочное и мясное скотоводство. - 2011. - №3. - С. 27-28
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Козак, В. Л.
    О рациональном питании и методах оценки качества мясных продуктов [Текст] / В. Л. Козак // Мясное дело . - 2011. - № 9. - С. 28-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека продукції

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Вес


    Губанов, Д. Г.
    Эффективность комплексной оценки мясного сырья [Текст] / Д. Г. Губанов // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 1. - С. 85-86
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Док


    Забелина, М. В.
    Микроструктурные гистологические изменения мышечной ткани козликов в зонах аномального содержания тяжелых металлов [Текст] / М. В. Забелина, М. В. Белова // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 3. - С. 57-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Екологія--Важкі метали


Доп.точки доступа:
Белова, М. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Сви


   
    Оцінка якості туш свиней в Україні [Текст] // Свинарство України. - 2012. - № 3. - С. 22-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мир


    Поліщук, Т. В.
    Якість молока Мікронутрієнтний склад молока і традиційних кисломолочних продуктів вітчизняного промислового виробництва [Текст] / Т. В. Поліщук, М. П. Гуліч, Л. О. Карпенко // Мир продуктов. - 2012. - № 6. - С. 18-21
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Якість та безпека


Доп.точки доступа:
Гуліч, М. П.; Карпенко, Л. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Жив


    Суслина, Е.
    Эффективный путь улучшения качества свинины [Текст] / Е. Суслина, А. Бельтюкова // Животноводство России. - 2013. - № 3. - С. 31-32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Бельтюкова, А.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Веретов, Л. А.
    Пищевой фосфат технологу друг и брат [Текст] / Л. А. Веретов // Мясной бизнес. - 2013. - № 5. - С. 22-26
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

06
Нац


    Якубчак, О. М.
    Аналіз відповідності оцінки свіжості яловичини за органолептичними та лабораторними методами [Текст] / О. М. Якубчак, А . І. Кобиш, В. В. Кравчук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - Вип. 172. Ч. 4. - С. 53-56
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Кобиш, А .І.; Кравчук, В. В.
Экземпляры всего: 12
НФ (3), Ф-12 (8), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (8), ЧЗН (1)

05
Вет


    Смирнов, А. М.
    Контроль качества и безопасности мяса и мясопродуктов [Текст] / А.М. Смирнов // Ветеринария. - 2006. - N 8. - С. 3-5 . - ISSN 0042-4846
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Ефе


    Ехлакова, Н. В.
    Качество и безопасность мясопродуктов [Текст] / Н.В. Ехлакова // Ефективне птахівництво. - 2008. - №8. - С. 28, 31
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Пти


    Ерастов, Г. М.
    Пищевая ценность мяса птицы [Текст] / Г. М. Ерастов // Птицеводство. - 2014. - № 3. - С. 28-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Вербицький , С. Б.
    Оцінювання якості м'ясних продуктів за методом профільного аналізу структури [Текст] : библиография / С. Б. Вербицький // Мясной бизнес. - 2020. - № 1. - С. 35-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

333(Укр)
Про


    Власенко, І. Г.
    Оцінка біологічної безпечності м'ясної сировини при прийманні на м'ясопереробне підприємство [Текст] : библиография / І. Г. Власенко, Т. В. Семко, А. О. Іваніщева // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т.9, № 16. - С. 49-55.
УДК
РУБ 333(Укр)
Рубрики: --Продукти тваринництва--М'ясо та м'ясні продукти--Якість і безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Семко, Т.В.; Іваніщева, А. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)