05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Контроль за якістю м'яса птиці [Текст] : библиография / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко // Вісник аграрної науки. - 2008. - №11. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва


Доп.точки доступа:
Свириденко, Т.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 8. - С. 57-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Переробка і зберігання продукції


Доп.точки доступа:
Свириденко, Т. А.; Скарбовійчук, О. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Використання показника "активність води" в технології виробництва м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 5. - С. 62-65
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Крижська, Т. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 7. - С. 61-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Охріменко, Ю. І.; Мартиненко, Л. Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Єресько, Г. О.
    Інтенсивність охолодження тушок птиці [Текст] / Г.О. Єресько, Н.Ф. Усатенко // Вісник аграрної науки. - 2003. - № 12. - С. 62-64.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Усатенко, Н.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Генерація диму для копчення м'ясопродуктів [Текст] / Н.Ф. Усатенко // Вісник аграрної науки. - 2003. - № 11. - С. 58-60.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном'язового продукту зі свинини [Текст] / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. П. Недорізанюк // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 3. - С. 59-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Лизова, В. Ю.; Недорізанюк, Л. П.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)