05
Хра


    Савченко, Т. В.
    Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодопророщення [Текст] / Т. В. Савченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 3. - С. 54-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Про


    Жеплінська, М.
    Плодово-ягідні напої з екстрактами лікарської сировини [Текст] : библиография / М. Жеплінська, Л. Баль-Прилипко , Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 32-35.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко , Л.; Слободянюк, Н.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Біо


    Мукоїд, Р. М.
    Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Р. М. Мукоїд, Є. І. Іванов, В. П. Василів // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 3/4. - С. 235-240.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво напоїв
Аннотация: Для того щоб витримувати високий ритм життя людина має бути максимально заабезпечена вітамінами таа мінеральними речовинами, тому актуальне дослідження рецептур та технологій квасів живого бродіння для створення комплексного функціонального безалкогольного напою, з максимально великим кількісним і якісним вітамінно-мінеральним складом


Доп.точки доступа:
Іванов, Є.І.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)